CR čerpadlo pro VW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Čápa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: CR čerpadlo pro VW

Příspěvek od Čápa »

tempest píše: 08 dub 2022, 06:05 Všeobecně CP4 čerpadla Bosch průmyslově nerepaseje.
Tohle podle mě není pravda..I Kelly je nabízí ...
ŠO1, 1,9TDi, 85kW/265Nm, ALH, EGR OFF, chiptuned by myself with chip from MTAPlus
Čápa
Přispěvovatel

Příspěvek od Čápa »

Jako jiný než origo Bosch repas v rámci Bosch Exchage bych nebral. A srovnávat to se žárovkou z číny, je trochu mimo mísu...
ŠO1, 1,9TDi, 85kW/265Nm, ALH, EGR OFF, chiptuned by myself with chip from MTAPlus
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

Čápa píše: 08 dub 2022, 18:09 Jako jiný než origo Bosch repas v rámci Bosch Exchage bych nebral. A srovnávat to se žárovkou z číny, je trochu mimo mísu...
To bylo přirovnani. Jasný čerpadlo za 17tis a žárovku za 30kč je to rozdil. To co maji v kelly za repas je to šund z polska. Naposled jsem měnil čerpadlo na tuaregy 3.0tdi na přání majitele a vydrželo 7 tiskm. Ted ma origo novy a už ma 30tiskm.
Jinak ty si srovnavej co chceš ja mlivil z praxe a Roman taky
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

TIGUAN- vidiš ty si dal repas a vydržalo 7tis ja sem daval CR čerpadlo LUCAS repas a nešlo hned po montáži (crazy)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Čápa
Přispěvovatel

Příspěvek od Čápa »

Tak samozřejme, při rozdílu par tisíc nebudu dávat repas...spíše aby ty nové cerpadla šli vůbec ehnat když tak koukám na Kelly a jejich skladové zásoby..
Autodíly Pema mají nové čerpadlo za 16tis. Otázka zda bude opravdu skladem.
To doporučení na originál repas Bosch jsem dostal od jednoho člověka co se živí repasem vstřiků a čerpadel, protože jediný Bosch prý mění i obal, který se provozem opotřebovává.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Já na nějaký "tovární" repasy moc nevěřím, stejně bude nějaký smluvní partner v Polsku,Maďarsku, který to seká jak Baťa cvičky, pokud není nové k mání, nechat opravit stávající, posledně jsem řešil zmiňované 3.0Tdi kdy kolísal tlak, opravili v Bosch Servisu Rasošky ( 8500 vč. DPH ) a šlape to dodnes
tempest
Přispěvovatel

Příspěvek od tempest »

Bosch jede svoje repasy ve vlastních továrnách, tam žádný partner není. Alespoň u čerpadel. Ale jak to někdo repasuje v Polsku a co tam dává za díly je otázka. Některé součástky jsou na tisíciny a podle čeho a jak se vyrábí náhrady, to asi ani sám Zbyšek z Krakowa co to pro pana montuje, neví.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“