Nefunkční výstražný

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Savy
Nováček
Odpovědi: 0

Nefunkční výstražný

Příspěvek od Savy »

Čau lidi,
Dlouho jsem tu hledal můj problém a nenašel jsem. Neřešili jste nikdy nefunkční výstražná světla?
Již delší dobu mám problém na OCT2 rok 2011 že když klesne teplota pod 20 stupňů :? nefungují výstražný. Je to dost blbý. Včera mě to vypeklo na STK. Je divné že když je teplo tak normálně makají. Spínač měněn – bez výsledku. Nějaký studeňák? Koukal jsem i do schématu a ty kabely od spínače vedou přímo do jednotky. V testu přes VCDS vše ok. Nějaký nápad?
slovacek.milos
Aktivista

Re: Nefunkční výstražný

Příspěvek od slovacek.milos »

když jedeš po trávě dupneš silou na brzdy až zafachčí abs, začnou ti blikat výstražné????

a zde bude problém VAG 7N0951253 ;) pak napiš ;)
Savy
Nováček

Příspěvek od Savy »

To právě taky ne, když kámoš zkoušel test akčních členů nebo kde to byl tak blinkry i výstražný normálně fungují. Nedávno jsem brzdil na selnici makalo i ABS a výstražný se nespustili. Funkce nouzového blikání nebo tak nějak se to jmenovalo. To jsem na diagnostice taky zahlédl a mam za to že byla zaškrtlá. Je nám divný ten vliv teploty (LOL) když je teplo vše ok. Ale štve mě třeba když chci poděkovat a nemohu. Každopádně STK na 30 dní. :x
slovacek.milos
Aktivista

uplně jsi nepochopil

a zde bude problém VAG 7N0951253 ;) pak napiš ;)

si zadej to číslo vag do vyhledavače, vyměn relátko a budeš OK
Savy
Nováček

Příspěvek od Savy »

OK omlouvám se za blbej dotaz, koukám do seznamu relátek a tak trochu netuším které to je (noteeth) . V popisu na netu jsem našel toto relé pro start/stop, houkačky atd. Počítám že je to relátko osazené uvnitř pod volantem.
Dík za odpověď.
slovacek.milos
Aktivista

taky nevím kde je, nikdy jsem to vědět nepotřeboval já jen vím že je, zatím jsem měnil jen paniku v OI u OII ti musí někdo poradit roman jozef hanz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“