caute mam 2,5 audi A6 prestala mi startovat na treti krat nastartuje dimi na bielo motor ma cudny zvuk a je bez vykona po chvilke pridam na 2000 otacok motr tak ostro zarachoti a potom prestane dimit ked je tepla tak startujr ok dik za radu
marek 24 píše:caute mam 2,5 audi A6 prestala mi startovat na treti krat nastartuje dimi na bielo motor ma cudny zvuk a je bez vykona po chvilke pridam na 2000 otacok motr tak ostro zarachoti a potom prestane dimit ked je tepla tak startujr ok dik za radu
marek 24 píše:caute mam 2,5 audi A6 prestala mi startovat na treti krat nastartuje dimi na bielo motor ma cudny zvuk a je bez vykona po chvilke pridam na 2000 otacok motr tak ostro zarachoti a potom prestane dimit ked je tepla tak startujr ok dik za radu
zeby opat cerpadlo ? a co na to VAG ?
a nebo třeba vačky...je toho mnoho u tohoto motoru
zeby opat cerpadlo ? a co na to VAG ?
a nebo třeba vačky...je toho mnoho u tohoto motoru
me startovala perfekne i s vydrenyma vackama 1 mm a se spadlejma konikama na 10 valcich.
kovove rachotit by to nemelo! (je mozne ze ti spadl konik a ten tam nekde rachoti) nebo neco horsiho)
Koniky su na mieste reme su ok cerpadlo este neviem ale asi je funkcne lebo za tepla ide v pohode vacky su ako nove dneska som zhanal cidlo len ho nikde nemali niekde som tu vydel napisane ze sa daju kupit cerpadla za 15000 neviete ako je to ??