Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Vecernicek
- Přispěvovatel
Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně
1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.
Jedná se o Barum Polaris 2
2) Na křižovatce Sportovní-Drobného-Pionýrská v Brně, dneska instalovali kamery i s mega bleskem, takže bacha už to tama nepude profičet 110...
2) Na křižovatce Sportovní-Drobného-Pionýrská v Brně, dneska instalovali kamery i s mega bleskem, takže bacha už to tama nepude profičet 110...
Re: Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně
Uz boli zabehnute ked sa ti to stalo? Vzdy ked som prezuval na fungl nove gumy tak to prvych par km bolo citit ze ten povlak este nie je vysuchany a aj na suchu pisakli v zakrutach...Inac osobna skusenost s Polarismi bola taka ze som vyletel do jarku ked bolo poprsane a smykalo to stale(podla mna celkovo nevydareny model)...Teraz mam Continental TS810 a aj ked prsi tak to drzi jak pribite...Vecernicek píše:1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.
Kolotoč TUNING
- Vecernicek
- Přispěvovatel
Re: Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně
nene už jsem na nich najel cca 2000km...Sifon píše:Uz boli zabehnute ked sa ti to stalo? Vzdy ked som prezuval na fungl nove gumy tak to prvych par km bolo citit ze ten povlak este nie je vysuchany a aj na suchu pisakli v zakrutach...Inac osobna skusenost s Polarismi bola taka ze som vyletel do jarku ked bolo poprsane a smykalo to stale(podla mna celkovo nevydareny model)...Teraz mam Continental TS810 a aj ked prsi tak to drzi jak pribite...Vecernicek píše:1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.
jako říkám že na golfu jsem s něma byl spokojenej, ale tohlencto mě zklamalo... a to tam je ještě pěknej vzorek.
Až budete kupovat jakékoliv pneu, vždy se dívejte na bok, kde je napsáno kde byla ta guma vyrobená!!!! Obouval jsem teď právě barum polaris 2 vyrobené v rusku a nešly ani nazout, poté ani nechtěly zaskočit do patek, musel jsem je nafouknout na 8 atm jak byly tvrdé, takže není divu, že budou klouzat.
- Vecernicek
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- Vecernicek
- Přispěvovatel