Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vecernicek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně

Příspěvek od Vecernicek »

1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.
Jedná se o Barum Polaris 2

2) Na křižovatce Sportovní-Drobného-Pionýrská v Brně, dneska instalovali kamery i s mega bleskem, takže bacha už to tama nepude profičet 110...
Sifon
Přispěvovatel

Re: Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně

Příspěvek od Sifon »

Vecernicek píše:1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.

2) Na křižovatce Sportovní-Drobného-Pionýrská v Brně, dneska instalovali kamery i s mega bleskem, takže bacha už to tama nepude profičet 110...
Uz boli zabehnute ked sa ti to stalo? Vzdy ked som prezuval na fungl nove gumy tak to prvych par km bolo citit ze ten povlak este nie je vysuchany a aj na suchu pisakli v zakrutach...Inac osobna skusenost s Polarismi bola taka ze som vyletel do jarku ked bolo poprsane a smykalo to stale(podla mna celkovo nevydareny model)...Teraz mam Continental TS810 a aj ked prsi tak to drzi jak pribite...
Kolotoč TUNING
Vecernicek
Přispěvovatel

Re: Dvě upozornění pneu a křižovatka v brně

Sifon píše:
Vecernicek píše:1) nechápu to, na Golfu jsem měl jedny pneumatiky a byl jsem s nimi nadmíru spokojen, nyní jsem si koupil stejné ale na toledu, při těhle teplotách a trošku popršení se takřka nerozjedu bez hrabání, dvakrát jsem se málem vysekal, a skoro pořád brzdím smykem.

Uz boli zabehnute ked sa ti to stalo? Vzdy ked som prezuval na fungl nove gumy tak to prvych par km bolo citit ze ten povlak este nie je vysuchany a aj na suchu pisakli v zakrutach...Inac osobna skusenost s Polarismi bola taka ze som vyletel do jarku ked bolo poprsane a smykalo to stale(podla mna celkovo nevydareny model)...Teraz mam Continental TS810 a aj ked prsi tak to drzi jak pribite...
nene už jsem na nich najel cca 2000km...
jako říkám že na golfu jsem s něma byl spokojenej, ale tohlencto mě zklamalo... a to tam je ještě pěknej vzorek. :roll:
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Seš si jistej žes koupil ze stejnýho státu barum patří pod continentál a dělaj je po celí evropě min v šesti státech jak na víchod tak na západ kde maj volno, kostra je stejná ale zbytek ?
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Až budete kupovat jakékoliv pneu, vždy se dívejte na bok, kde je napsáno kde byla ta guma vyrobená!!!! Obouval jsem teď právě barum polaris 2 vyrobené v rusku a nešly ani nazout, poté ani nechtěly zaskočit do patek, musel jsem je nafouknout na 8 atm jak byly tvrdé, takže není divu, že budou klouzat.
Vecernicek
Přispěvovatel

Made in portugal ... to znamená jakou kvalitu? :?
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Vecernicek píše:Made in portugal ... to znamená jakou kvalitu? :?
Ciste teoreticky ak mas moznost porovnat s tymi povodnymi gumami z Golfu tak mozno najdes odpoved...
(offtopic) potom to tak vyzera ked tepla krajina ako Portugalsko kde asi ani nevideli sneh vyraba zimne gumy (noteeth)
Kolotoč TUNING
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

jojo mam to samy s jinyma gumama ale osobne sem je predtim na nicem nemel , klouzou jak svina ale uz sem si zvykl (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Celkem laciné pneu na drifty :D :D :D
GIV Variant TDi ???kW
Vecernicek
Přispěvovatel

tak jsem zkontroloval ty kola... tak ty s těma dobrýma vlastnostma jsou Barum Polaris 2 made in Romania (wallbash)
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Vecernicek píše:tak jsem zkontroloval ty kola... tak ty s těma dobrýma vlastnostma jsou Barum Polaris 2 made in Romania (wallbash)
tak jsem se o cihlu netrefil
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“