Touran 2.0 tdi klepe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Touran 2.0 tdi klepe
Zaslepky na miste?
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Ano kontrolováno 2x 

prd a nie špony tam boli
Takže jsi už doma a je to na GO , bohužel. Udělal jsi dobře, že jsi to rovnou rozebral , protože slinty co ti řekne drát , jsou dobré tak k pivu..A často se kvůli tomu dělá zbytečná práce..Klepání na klice je specifické a fatální...Jde o to, PROČ se oil.pumpa fláká. .Stačí si vyhledat kody motoru a jejich specifika a jsi doma..Zlatý autobus..

nepropadat panice...
-
- Aktivista
[quote=jericho-3 e michal to ještě nerozdělal, to suri,
-
- Nováček
Ne ještě ne ,já stim teď stejně jezdit nebudu protože mi prdla přední pruzina a mam pujceny náhradní auto. 7.1 bude rozborka a ať tam najducokoliv tak to stejně budu muset opravit
slovacek.milos píše: ↑26 pro 2022, 15:23 [quote=jericho-3 e michal to ještě nerozdělal, to suri,ot
Tak to byl příklad? Bohužel asi reálný..Ale klepání na volnoběh, které se zvyšuje po přídání plynu je většinou tento případ. Bohužel mnohdy mnozí vždy mění hydroštely, které ale nezačnou klepat tak zčistajasna, aby druhý den najednou začaly svou píseň... Samozřejmě PD je specifický žrout hyder, ale on je spíše prošoupá než zničí jejich funkci jako takovou..Mě třeba zaklepe píst při rozjezdu, ale jinak je motor tichošlápek a jenom šumí. Ale přesto přeji majiteli štěstí a ušetření peněz, které PD může sežrat..
nepropadat panice...
-
- Aktivista