Ahojte
viete niekto poradit - po prejdeni par metrov/km a pribrzdeni sa mi rozsvieti zlta kontrolka svetiel - zkontrolujte 3. brzdove svetlo. No brzdove svetlo normalne funguje tak ako ma aj napriek svietiacej kontrolke. Mate niekto s tymto skusenost ze v com moze byt problem a ako ho vyriesit? Budem vdacny za kazdu radu cas bliziacej STK sa nezastavitelne blizi.
Octavia II 2009 po FL combi verzia.
Dakujem
Octavia 2 - tretie brzdove svetlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Octavia 2 - tretie brzdove svetlo
Kontrola vodičů v gumové průchodce do 5. vrat.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Nebo ho mas rozlepene a mas tam vlhko.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Jj, měnil jsem to mockrát, a není zrovna úplně levné, asi 1200
Čo je to za ročník? Mám MR2007 a že mi nesvieti tretie brzdové som zistil, až keď som neprešiel STK. Tiež som sa spoľahol, že prístrojovka zahlási všetky vadné svetlá a nič. Drôty v prechodke aj LED boli OK (teda až na jednu, ale sú všetky paralelne s vlastným rezistorom, tak to na funkčnosť celého svetla nevadí). Bol odhnitý konektor na plošáku svetla. Stačilo odsať starý cín, vyčistiť a nanovo zaspájkovať. Akurát namiesto nového svetla za 40€, som dal 30€ za opakovanú TK.
- Přílohy
-
- O2LEDb.jpg (261.07 KiB) Zobrazeno 1430 x
-
- O2LEDa.jpg (242.48 KiB) Zobrazeno 1430 x
Taky mi auto nic nehlásilo, až technik na STK.
Pán byl ale frajer. Řekl mi, ať si vyměnám světlo jinak, že je to všechno OK a odjel jsem s platnou STK.
Světlo někde rozlepené a zelenina všude. Nové druhý den.

Pán byl ale frajer. Řekl mi, ať si vyměnám světlo jinak, že je to všechno OK a odjel jsem s platnou STK.
Světlo někde rozlepené a zelenina všude. Nové druhý den.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.