Tomas6 píše: ↑21 dub 2023, 08:42 No to je naprosto běžné. Já takhle bojoval s mondeem, taky vstřiky ko, nechal si je někde v Ostravě nebo Opavě, prostě blízko hranic s pl zrepasovat, v krabičce zpátky 4 vstřiky a nějaké díly snad z čerpadla na zetora, jako že byly z těch vstřiků...
[/quote
taky jsemtak dopad autosluzby CR ostrava,ale tu firmu si nasel majitel, vstriky pocistil tak max ocelakem, penize nevratil, z me kapsy to neslo, no proste uplny sulin, bylo to asi 2015, mam sveho zacal jsem u dolezela jak roman, ale nasel jsem si pobliz, do ostravy kravare davam VP, byla i reklaace, vse ok, ochota resit, nedelali ze me blbce
Nízký tlak paliva CFFB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Nízký tlak paliva CFFB
Remante Opava, to jsou borci... 

Jo to bylo to co píše Miloš. Ta samá firma...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Repas čerpadla je přímo od Bosche, zjišťoval jsem přes obchoďáka a ten se podíval kdo je dodavatel..
Jak říkal Miloš, zkusil jsem průhlednou hadičku a bubliny nejsou.
Co myslíte, zkusit nechat zrepasovat čerpadlo které tam bylo a věřit že chyba byla v tom vyměněném, repasovaném? O tom původním vím, že je vyběhané. Jen jeho oprava byla dražší než vyšel tento repas od Bosche
Jak říkal Miloš, zkusil jsem průhlednou hadičku a bubliny nejsou.
Co myslíte, zkusit nechat zrepasovat čerpadlo které tam bylo a věřit že chyba byla v tom vyměněném, repasovaném? O tom původním vím, že je vyběhané. Jen jeho oprava byla dražší než vyšel tento repas od Bosche
A co drv ventil. Nemůže být chyba v něm?
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km