Ahoj, ako by ste riešili ak vám niekto stále parkuje pred bránou? Máme dom pri ceste a hneď vedla je pošta a skoro vždy keď niekto ide na poštu nechá mi auto pred bránou a nemôžem ísť von s autom. Vždy keď tam niekto parkuje počkám kým ide z pošty, pozdravím a slušne ho upozorním že stojí pred bránou a požiadam či by nabudúce mohol zaparkovať inde (miesta je tam dosť). Väčšinou to ludia berú v pohode, sem-tam niekto pičuje no sadne do auta a ide preč. Ale včera som nemohol 15min vyjsť von a keď konečne prišiel k autu taký dôchodca hneď na mňa vyskočil že čo si to dovolujem, či mi nejebe a či je to vôbec môj dom. Sa ho teda pýtam či si môžem odfotiť jeho auto a poslať to na dopravný inšpektorát – najskôr povedal že ano a keď som ho odfotil tak zas sa pýtal že či mám jeho súhlas – ja mu hovorím šak teraz ste mi povedali že si ho môžem odfotiť, on na to že či to viem dokázať atď, začali sme sa trochu dohadovať a nakoniec povedal že pošle za mnou svojho právnika
Pritom ešte aj na bráne je jasne napísané že neparkovať a asi aj podľa predpisov/vyhlášky sa nesmie parkovať pred bránou? Lenže ak zavolám policajtov tak kým by prišli je každé auto preč...