TDI 110KW 4MOTION
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI 110KW 4MOTION
Zdar chlapi.Koupil jsem Boru tdi 110kw 4 motion a zdá se mi, že to nějak nejede, tak jak má.Zrychlení 0-100Km/hod je o vteřinu horší za 10s a elasticida se mi taky nějak nezdá.Maximálka je stěží 220km/hod tachometrových a na 6 rychlostní stupeň při ustálení na 100km/hod dosáhne 150kmúhod za 18s.Ale třeba je to jen můj pocit a čekal jsem od toho víc.Potřeboval bych od někoho poradit, kdo má auto se stejným motorem a porovnat to.Najde se tu mezi vámi někdo?
-
- Přispěvovatel
Základom správnej funkcie motora je správna diagnostika. Je rozdiel medzi predohrabom a 4 motion pri takomto využití auta. Na Slovensku by som svoje auto zveril na ladenie len u odborníka BH MOTOR (Martin), alebo v Čechách DIESELPOWER.
Určite sa merané časi zlepšia
Určite sa merané časi zlepšia

VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
Re: TDI 110KW 4MOTION
jakou má ta bora barvu,výbava highline,akorát to má jen el.okna zrcátka,klimatronik,xenony a serviska,najeto kolem 150000km a někde od brna?PAULI píše:Zdar chlapi.Koupil jsem Boru tdi 110kw 4 motion a zdá se mi, že to nějak nejede, tak jak má.Zrychlení 0-100Km/hod je o vteřinu horší za 10s a elasticida se mi taky nějak nezdá.Maximálka je stěží 220km/hod tachometrových a na 6 rychlostní stupeň při ustálení na 100km/hod dosáhne 150kmúhod za 18s.Ale třeba je to jen můj pocit a čekal jsem od toho víc.Potřeboval bych od někoho poradit, kdo má auto se stejným motorem a porovnat to.Najde se tu mezi vámi někdo?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
myslim ze na 150konikov ti ide velmi pekne-220km. Pomoze ti uz len čip,zveril by som čip na mieru od BH motor z Martina.Potom ti urcite pojde lepsie 

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
No já bych to raději chtěl dát nejdřív do kupy a pak řešit čip.Ten budu dávat určitě...Dukes píše:Myslim, že do Martina to má celkem daleko.![]()
to PAULI:Kdyby jsi to chtěl napíchnout, tak mě kontaktuj, jsem z Prahy.
Pokud přemýšlíš o chipu, tak zavolej Reeshovi, ten ti udělá super chípek a i to zdiagnostikuje.