Ahoj, chtěl bych Vás moc poprosil o radu.
AUDI A4 B8 bi-xenon 2009.
Světla výrobce TYC a jednotky originál AUDI.
Výška světelného kužele se stále mění. Po každém startu se nastaví do jiné polohy a většinou svítí velmi vysoko. Zkontrolovány dnes čidla na nápravách a všechny v pořádku. Diagnostika ukazuje data z čidel při každém náklonu. Jednotky nakódovány a uložena základní poloha.
Co start to jiné nastavení a není příjemné pro ostatní, ani pro mě jak se oslňujeme a schytávám zpět dálkovky.
Dokázal by někdo poradit?
Děkuji Vám
Světla AUDI A4 B8 bi-xenon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Světla AUDI A4 B8 bi-xenon
- Přílohy
-
- 20230907_172623.jpg (4.22 MiB) Zobrazeno 1080 x
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
Re: Světla AUDI A4 B8 bi-xenon
TYC,DEPO je ten nejlevnější šmejd, tak co bys řekl,kde je problém 

Kup originál no co víc chceš radit
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tak pokud bych měl zbytečných 30 000kč a chtěl vyhodit půl roku stará světla tak bych o tom mohl uvažovat.
Jednotky jsou originál AUDI a to je snad hlavní. Takto jsem auto koupil.
V čidlech na nápravách problém servis neviděl, ale zase mě nic jiného nenapadá, co by mohlo blbnout.
Uvítal bych i radu co skutečně pomůže.
Když auto stojí na rovince mají čidla mít stejné hodnoty vpředu i vzadu?
Děkuji Vám

Jednotky jsou originál AUDI a to je snad hlavní. Takto jsem auto koupil.
V čidlech na nápravách problém servis neviděl, ale zase mě nic jiného nenapadá, co by mohlo blbnout.
Uvítal bych i radu co skutečně pomůže.
Když auto stojí na rovince mají čidla mít stejné hodnoty vpředu i vzadu?
Děkuji Vám
cokoli jiného

RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
Ok.ale uz když se daji svetla depo nebo tyc na blbou jednickovou octavku tak to taky nejde seřídit a hlavně oproti originalu to vůbec nesviti.
Je to tak no bohužel,mám stejnou zkušenost,zatlačíš štekr a vyjedou piny a podobný laskominy, to že jsou jednotky origo je fajn ale nakolik to komunikuje s těmi neorigo motorky právě naklápění je otázka...
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Co světlo to originál takže jedině rozdělat porovnat s originálem ( proměřit ) jak daleko jsou nejdou mají nemají jít motorky to jak jde nejde lehce/tezko hýbat s mechanismem a jak jít ten mechanismus má a pak budeš asi u toho co opravit.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Tie nastavovacie serva maju v sebe snímače polohy takže sa nemožeš diviť že u čínana to funguje jak chce. Najlepšie zohnať staršie originály a jednotky preskladať na ne. Aby som ti nebral iluzie aj staršie nemusia fungovať uplne presne lebo tie serva budu za ten čas vybehane. kamoš na Q7 ma originály a stažuje si na lavý svetlomet že mu sem tam zostane svietit trocha vyššie
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE