skousel sem i primo z bandasky novou naftu primo do cerpadla - to same , samotny rail nemam jak zablendovat , nemam tolik zaslepek a pristup je tam vime jaky ..JozefC píše:Info som ti napísal vyššie. 10bar tlačí, ak je problém s vedením a zavzdušňuje sa. Možeš skúsiť dať prívod čiste z fľaše. 200 bar pre štart je málo. Zablenduj rail a skús na chvíľu točiť, či sa dvihne tlak a daj vedieť. Na štart min. 220. Ecu nepustí vstreky, ak nemá tlak.
focus 2 1,6Tdci nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
z kanistru primo na cerpadlo sem zkousel, nic , zitra jeste zkusim udelat mu podavacku pres elektricke cerpadlo , ak ani tak nic tak to proste poslu pric, nervy mam jenom jedny, filtry sem skousel jiz 2 + puvodni, DRV ventily 3, snimace tlaku 2 .. kdyby to aspon neco napsalo at se mam kde odrazit ale nic , on se bude tvarit jako ze nic mu neni, ECU sem taky zkousel jestli pise chybby , pise vzdy kdyz sem neco odpojil
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
JozefC píše:Nijak , tiež som pozeral, čo píše
Tých 200 bar vzduchu tu písal autor témy, ja som len citoval. Stlačený vzduch sa dá normálne kúpiť vo fľaši tak možno ju má ja neviem. Ja takéto veci skúšam tlakom nafty, prípadne oleja mám hydraulický agregát s dvoma zubovými čerpadlami v tandeme, väčšie je na zdvihák/lis a menšie 0,91 ccm mám presne na takéto pokusy, viem odskúšať rôzne senzory tlaku a pod., takisto hocičo natlakovať naftou/olejom.
Ale späť k téme – mne osobne tu stále chýba informácia či RJ ovláda DRV. Ak nie je k dispozícii osciloskop je ho aspoň počuť po aktivácii v akčných členoch alebo v meraných hodnotách akú ukazuje striedu?
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: focus 2 1,6Tdci nestartuje
Zdravim
Ako ste to nakoniec vyriesili mám tento istý problém s c maxom
Dakujem
Ako ste to nakoniec vyriesili mám tento istý problém s c maxom
Dakujem