Nepřipíná předek Jimny 2008

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Nepřipíná předek Jimny 2008

Příspěvek od roman1648 »

Kluci - jak tady funguje to připínání, je to taky podtlakem jak to bývalo třeba i na starších Vitarách ?
On to zjistil zrovna když napadalo těch 40cm sněhu tak to bylo vespod jedna sněhová bakule a navíc mezi svátky se mi to fakt řešit nechtělo (noteeth)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Nepřipíná předek Jimny 2008

Příspěvek od ROMEK »

System u 2008 si neviem vybavit. Nejake som riesil co mali servomotor na rozvodovke a zapinanie tlacidlami pod radiom
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Řešil jsem nedávno o trochu starší kus, ten měl na předek ještě klasicky páku, jakmile se dala na 4x4, kromě připojení v rozvodovce se ozvalo cvak cvak a bylo podtlakama zařazeno v kolech, ale když systém nešel, tak pořád blikala kontrolka 4x4 na palubce, po výměně potrubí - díra ok.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

OK na to tak nějak spoléhám no že to bude jen v tom ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Takže - ty trubičky v katastrofálním stavu,spravovaný snad na 10ti místech tam kus hadičky,tam kus trubičky,kabelbindery,izolačka,no děs, tak jsem to celý vytrhal do prdele a natahal nový - plastový hadičky na vzduchotechniku 4mm, spojky přepadovou hadičkou na vstřiky, na zvedáku jsem to pak nastartoval, zapnul 4wd, kontrolka začala namísto blikat už svítit a předek se roztočil, říkám si dobrý, po chvíli se ale zastavil a kontrolka se znovu rozblikala
Podtlakovou pistolí mi pravá strana těsní ale levá ne, když zaslepím podtlak k levýmu kolu tak to funguje ale samozřejmě zabírá jen pravé přední kolo, nevím jak ten připínací mechanismus v kole funguje a ani se mi s tím asi nechce srát... (noteeth)
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

ono aj pri kole to musi byt tesne je tam asi daka mebrana raz so si to študoval a mal aj foto ako to vypada v priereze na GV 99rok ..nakoniec to bolo spinač zaradeneho "predku" ten isty spinač je na tej prevodovke aj na spiatočku prehodil som spinače a hla šlo to ..až moc lahke..čakal som kompresor K.O alebo vedenie...kupil som druhy spinač a jazdilo to donedavna potom behom mesiaca nie a nie poriadne štartovat a zrazu ani tuk nenakopllo Denso čerpadlo na RF motore to vzdalo.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Odpovědět

Zpět na „Suzuki“