Cena za služby garážníka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Cena za služby garážníka
Ve škodovce asi jo, ale jinak sada origo rozvodů s vybroušenejma číslama vyjde asi 2150, pumpa origo 1020. Každopádně s těma řetězovejma je vždycky hrozný jebání a ta cena není sice úplně přátelská, ale jako nějaký výrazný ojeb vybočující z průměru mi to taky nepřijde.
Hele to jsi upadl ne
( to: trhac )
Origo kompet sada na tento motor stojí asi 2500 a origo pumpa asi 1400 tak nechápu za co jsi dal 16tis...
https://mlparts.cz/sada-rozvodu-skoda-o ... 03e198229a
https://mlparts.cz/cerpadlo-vodni-skoda ... -03d121005
Já nevím no, když teda napočítám i olej a nemrzku tak vzít si 15 tis za práci co máš za 2 hodiny hotový mi přijde hrozný

Origo kompet sada na tento motor stojí asi 2500 a origo pumpa asi 1400 tak nechápu za co jsi dal 16tis...
https://mlparts.cz/sada-rozvodu-skoda-o ... 03e198229a
https://mlparts.cz/cerpadlo-vodni-skoda ... -03d121005
Já nevím no, když teda napočítám i olej a nemrzku tak vzít si 15 tis za práci co máš za 2 hodiny hotový mi přijde hrozný

Psal sem že sem bral věci ve škodovce i včetně kol a řetězu a kola na čerpadlo. Takže asi tak. A věci z ml parts neberu Takže nevím.
Jak kdo chce no, vše je otázka nabídky a poptávky, pokud je někdo ochoten za takovouto akci z mého pohledu za 10tis dát 30tis tak to neustále pokvete, to neplatí jen u aut ale všude jinde, pokud přijde obkladač a ty mu dáš za den práce 10tis. on si řekne že je to vlastně asi normální a už za 3tis dělat chtít nebude...proč by měl že 

Tohle řešení vypadá fér pro obaJirka. píše: ↑17 říj 2024, 21:34 Jednoduše, říkám dopředu celkovou cenu za opravu. Chceš-nechceš. Pokud někdo chce svoje díly tak at si je klidně donese, nemám s tím problém, z ceny odečtu mou nákupku dílů. Naštěstí je v dnešní době špekulantů naprostý minimum a každý je spíš rád že ho vůbec vezmu než aby řešil nesmysly.

Kolik razíte k nákupce marži? Tady sousedi přes ulici to bouchají za maloobchod, k tomu 990 kč/hod bez daně, to bych se asi i styděl, když vidím na některé věci 60% sleva z MOC, no práce mají hafo. My děláme 90% naší flotilu, tak nějak takové věci neřešíme, tam je dlouhodobě nastaveno 20% k nákupu. I hodinovka je nastavená nízko, 360bez DPH, ale to se jen přelévají peníze z jedné hromádky na druhou v rámci jedné firmy. Ten zbytek spíš podle ksichtu taky těch 20-30%, jak na co. Ono těch 10% jsou víceméně zaměstnanci a jejich známí, tak se na nějaké výdělky moc nehledí.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Nejednou jsem použil doporučenou MOC v IC a světe div se lidi to akceptují. 

Na ty ceny se budu muset taky trochu podívat, došel nám doplatek za eletriku na dílně přes 50tis. , když slyším za kolik se opravuje jinde, jsem u toho opravdu za vola... 

Niektoré diely išli raketovo hore a ešte u nás pujde hore DPH +3% to budu pálky za opravy
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
No třeba výfuky mi přijde že stojí dvakrát tolik
a ani je moc nemají
Co se dá dělat, chceš jezdit,zaplať,nechceš - támhle je nádraží a jede ti vlak
Kámošovi jsem teď rušil fakt pěknou P406 kombi co měl ode mě,ano,najeto 400tis. ale jezdilo 10 let bez máknutí,neprošlo na emisích a nechce do toho investovat...takto některý ty auta umřou i když by nemusely

Co se dá dělat, chceš jezdit,zaplať,nechceš - támhle je nádraží a jede ti vlak
Kámošovi jsem teď rušil fakt pěknou P406 kombi co měl ode mě,ano,najeto 400tis. ale jezdilo 10 let bez máknutí,neprošlo na emisích a nechce do toho investovat...takto některý ty auta umřou i když by nemusely
Presne ako píšeš minulý tyden som mal problém zohnať niečo normálne na OCT 2 nikde nič na sklade až sa kdesi objavil 3kuse od Tyll a už zas nejsu.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Kluci ono se zase nějak řešilo chladivo R134A ?? Loni to bylo za celkem normální kačky a už zase chtějí za 12kg láhev přes 9tis. ??