Ahoj,můžete mi doporučit firmu pro repas turba pro Passat b5 v Jihočeském kraji.
Našel jsem Bosch Rada Soběslav a Rema Strakonice. Máte s nimi nějaké zkušenosti nebo doporučíte jiné?
Děkuju
Repas turbo jižní Čechy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Repas turbo jižní Čechy
A co Janoušek?
Od Janouška mám turbínu na O1 PD 74kw a od začátku v tahu píská. Jezdí s tím manželka, tak jí to pískne akorát když si splete brzdu s plynem
, když s tím jedu já tak píská když je potřeba zabrat nebo hore hrbem. Nijak mi to neva, tak jsem to po repasi neřešil, ale nevím jestli bych to zákazníkovi nechal tak.
Podle mne je úplně jedno kdo to repasuje, stejně všichni dávají celé nové středy a je to jen o tom jak se který střed povede.

Podle mne je úplně jedno kdo to repasuje, stejně všichni dávají celé nové středy a je to jen o tom jak se který střed povede.
Naposledy upravil(a) Tomas6 dne 18 lis 2024, 19:23, celkem upraveno 1 x.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
za mě rema,všechno od nich jezdí,co pamatuju,tak 2jka sup 103 má už cca 400tis a 3jka 140kw asi 300tis na turba od nich a jezdí. Další auta taky ok,ale to ma hovno km. Jako třeba 10-30tis. Nepamatuju problém,max jednou tsi golf,ale tam to asi nebylo z jejich strany a než se to dořešilo,tak to panáček prodal. To tenkrát přivez,regulace zlomená a u svodů půlka šroubů upadlá,že se to celý hejbalo,tak težko říct,co tomu bylo před tim. Známej ještě posílá myslim někam do krumlova,ale to bych se musel zeptat.
Taky se mi ta Rema zamlouvá, tu Soběslav mám vedle,ale nemám žádné zkušenosti.
tak radu taky kdysi chválili,ale přes vstřiky,jestli je to ten samej. Asi i jo. Ale zkušenost nemam taky žádnou. Jinak rema mívá běžný turba výměnou,i posílá. Samo zavolat a domluvit se.