Pomoc při vyndání vstřiků

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas6
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Pomoc při vyndání vstřiků

Příspěvek od Tomas6 »

Jojo. Takové vivaro, Trafic, neřešitelný problém.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Někdy to jde, někdy ne, prostě neovlivníš, někdy se demontáží vstřiky i zkurví, je třeba majitele před opravou dopředu varovat, na tohle prostě ofiko postupy nejsou :roll:
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Jo. Já měnil motor na vivaru, chlapovi jsem na rovinu řekl že když ty vstřiky nepůjdou, tak je to plus 40 za nové, šklébil se jak když žvýkáš šťovík, nakonec to podepsal. Vstřiky fakt nešly a to jsem sa s něma fakt namrcasil, tak jsem objednal nové, borec zaplatil odjel, no za měsíc došel s tím že chce půlku z těch 40, že dva se mu po třech týdnech klepání, hýbání, zalévání vším možným podařilo vytáhnout....
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jinými slovy že sis s tím měl po chvilkách 3 týdny hrát abys mu ušetřil
Lidi to nedokážou pochopit - jako jak nejdou vyndat ??? Kámoš dělal hlavu Avensise D-Cat, jak se vstřiky zápasil tak se mu jakože nějak povolily ta centrální matka a díky tomu se 3 vevnitř dojebaly, neopravitelné,nový vstřik 12tis.kus a teď to ukrajincovi vysvětli že to předtím jelo a te´d už ne... :roll:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Teď mě taky jedny čekají ale jak psáno výše, zákazníka jsem dopředu varoval že to nemusí jít a když jsem viděl ten motor jen z dálky myslím si že na 99% nepůjdou ( 20 let starý JTD ), ale klidně ho k tomu zavolám ať to vidí co to obnáší, že to není "povolím dvě matky šup šup šup,starý vstřik ven, hodím za sebe,nový vstřik šup šup a jedeš"
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše: 05 lis 2024, 09:23 Teď mě taky jedny čekají ale jak psáno výše, zákazníka jsem dopředu varoval že to nemusí jít

hod složenou deku na motor a před dílnou ho přehřej co to de, pak do dílny, třikrát otče náš a zdrávas panna maria a dojde k božímu zásahu ;)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Tomas6 - Mal si sa zákazníka spýtať ako by naučtoval 3tyždne klepania hýbania a domluvania. možno by to vyšlo rovnako ako nove vstreky
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

romane kdyby tři týdný, jednou sem tahal z trafika vstřik 3 měsíce, vstřik zkurvili tak musel stejně ven, problém byl jen v roztaženém pinu konektor na vstřik a šlo to do nouze, desetikilové beranidlo vstřik několikrát rožhavený švajcem do červena, času bylo protože přes zimu pro něj nebyla práce, časem jsme objevili trnavu dokonce zaměstnanec bydlel ve skalici, žhaviče zalomené a hydraulika na vstřiky, tučím doktora clementisa bydlel ;)
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

Ahojte mam tu Opel vivaro to stejne čo ren. trafic len ina maska :D potrebujem sundat vstreky aby rozobral motor (po jazde bez vody chcem určit škody pánovi,motor točil a nechytil zaujmave že metrovu trubku to nepretočim ten motor a ked to dali z odtahovky dole motor točil z normalnym zvukom ale nechytil ) je to motor rady M9R..vstreky su pod vekom kde ide asi hodne vody total vyhnity vrch zo 4roch šroboch som odtrhol dva a dva vytiahol a to som sa stym mazlil 3dni a zalieval vešmožnim...teraz mam kopytka vstrekov a vstreky" povolene" už ich len vytiahnut..mam tu sadu na demontž vstrekov velku za 300€ bohužil po tyždni mlatenia som strhol jemny zavit tak ako aj na vstreku tak aj na pripravku uplne do hladka , na to že to je kalanene ta sada s tvrdokovu nevydržala enormnu zataž každy den vybitie energie na nom,,ale bezvysledne a to som s vybral vstrek čo bol najmenej vizualne "zhnity" čiže asi koniec však z bežnym servisnim naradim chccel soom vstreky zachovat ale to sa asi nebude dat... zalievam to tiež vše možnim ale je to total zarostle už to pomaly vzdavam....Vdaka za postrehy
Přílohy
IMG_20250519_163633.jpg
IMG_20250519_163633.jpg (4.43 MiB) Zobrazeno 29 x
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

To nevytáhneš. Já dělal jednomu týpkovi motor, roztrhl se mu řemen, ale jel tak dlouho dokud to na dalnici neuvařil. Sehnal si motor druhý, ale bez vstřiků, staré jsem chtěl vytáhnout, ale běžným způsobem nic, ani ťuk. Taky jsem to zaléval a zkoušel všemožné. Říkal jsem mu ať koupí nové vstřiky, že mu stejně nic jiného nezbude, byl šetrný, zavolal týpka co tahá vstřiky. Dva natáhl a dva roztrhl. Jenže borec nebyl přítomný tak mu zbytky vyfrézoval, tak to všecko zaplatil a na motoru který šel hodit do šrotu. Kdyby zrovna koupil nové, ještě by ušetřil.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“