zadní vrata caddy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
yirka
Aktivista
Odpovědi: 0

zadní vrata caddy

Příspěvek od yirka »

mám tu caddynu r.v. 2011 a má výklopné zadní vrata. Nepředělával jste to někdo na vrata s otevíráním do boku? Vypadá to, že spodní pant by asi šel, tam jsou dorazy, ale horní není ani náznak. Nevím zda je tam výztuha nebo nee.
Dík
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: zadní vrata caddy

Příspěvek od ROMEK »

Možem sa spýtať prečo to chceš prerobiť. Tiež mám caddy s výklopom do vrchu. Ked som auto hladal tak otvaranie dverí do boku bolo velmi málo hlavne u 5miestnych verzií. podlá mňa tie dvera do boku maju nákladne verzie aby sa dala destu naložit paleta. Teraz ten výklop do vrchu beriem jak pozitívum nemám mokry chrbat ked niečo nakladam a vykladám treba nákup
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Taky mi to otvírání nahoru nikdy moc nevadilo a mělo to svý výhody, jak psal Romek. Jediný ty palety jsou na prt. Ale šoupačkama myslím jedná naložit šla. Možná ještě nakládání v garáži bylo náročnější na prostor.
Oct asv 2000, DieselPower
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

minulý rok jsem dělal kedynu, vjela na pole a předek na střechu, podle mě to ani předělat nejde, všechno je jinak, navíc mám pikapa s dveřma a chryslera vyklápěcí, že by měl některý výhodu nevidím
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

není to moje, jen vím, že má klec na psi a lépe se mu to prý bude otvírat a rezerva přijde na ty vrata
slovacek.milos
Aktivista

Mu tam udelej vrata z plotu a pejsci budou spokojeni rezerva nemusi je adistencni sluzba
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Proč rezervu na vrata? Dyť Caddy ji má zespodu. V kufru nijak nezavazí a ani jí nic nezavazí při vyndávání. Navíc nevím kde ji chce dát, protože levé křídlo má značku, tam rezerva nevleze a pravé je malé.
Jinak jsem se díval na caddy s výklopnýma dveřma a podle mne tam ty panty nijak kloudně dát nepůjdou.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
slovacek.milos
Aktivista

Místo rezervy budou mít pejsci nočník
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

hm taky jsem to včera srovnával a asi to tam dát nepůjde, tedy pro zákazníka. Pro sebe bych to asi vymyslel
slovacek.milos
Aktivista

yirka píše: 08 led 2025, 07:11 hm taky jsem to včera srovnával a asi to tam dát nepůjde, tedy pro zákazníka. Pro sebe bych to asi vymyslel
přesně jirko, budeš se stím jebat a borec přijede že mu smrdí výfuk v kabině a pejsci kašlou, másto rezervy sprej a komresorek nebo úzké dojezdové kolo za sedačku spolujezdce či jinde, ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“