Kluci měli jsme tu O3 facelift 1,4TSi 81kw s originální zástavbou CNG a v automatu....úkol zněl jasně, vyměnit chladící kapalinu...podařilo se nám vypustit 4L (údajně dle autodat tam patří snad 10L - zřejmě kvůli tomu automatu)....jak se to vlastně vypouští? a další dotaz, jak se to správně má plnit? Musí na TSi vždy být použita plnička? Protože ve VCDS jsem nenašel žádnou funkci, co by pomohla odvzdušnit systém (jako třeba u 1,6/2,0 TDi)
Poučte mě, jak to děláte, aby to bylo co nejlépe?
Jak správně vyměnit chladící kapalinu O3 1,4 TSi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak správně vyměnit chladící kapalinu O3 1,4 TSi
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: Jak správně vyměnit chladící kapalinu O3 1,4 TSi
Určitě měníte...poraďte prosím
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
No mě by zajímalo jestli to někdo dělá řádně podle dílenské příručky, o tom dost pochybuju, z toho motoru/převodovky to stejně nikdy všechno nedostaneš, chladící okruh rozpojit na více místech,chladič,čerpadýlko,výměník,topení,velkou vanu pod auto a párkrát fouknout do expanzky, celkem toho vyteče dost odhadem tak 80%, pak podtlakovou plničku a naplnit, asi to jde i klasicky nalít a nechat postupně vybublat ale to je na dlouho
A vcds nic, že?
V VCDS mozes pozriet v akcnych clenoch ci nodokazes zapnut el.cerpadla pridavnych okruhoch
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Je tam možnost jestli dobře chápu jednoho....