Snímač úhlu řízení OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Snímač úhlu řízení OII
Kluci takový zajímavý problém, řeší kolega a už si neví rady, já taky ne, dojela tato babička OII předface, seklá spínačka, tak klasika airbag,volant,otoč,podvolantovku ven, vyměnit spínačku,složit zpátky, od té doby to vypisuje 00778 - snímač úhlu řízení a 02546 - stop limit řízení, žádné nebo špatné základní nastavení, nastavení zkoušeno snad 50x, nejde, jiný snímač úhlu řízení,beze změny, v měřených hodnotách snímač úhlu pořád ukazuje 0° a nereaguje na nic, poskládáno správně - kontrolováno několikrát, dvě jiné podvolantovky ale jiný index na konci, s těmi to nejde taky vůbec tak jsem objednal podvolantovku s úplně stejným číslem i číslem softu ale proč by ta podvolantovka jen tak odešla ?? s elektronikou řízení se lze normálně spojit, po zadání bezp. kódu 40168 to normálně proběhne,naskočí v pořádku a hovno, svítí žlutě volant a servo nefunguje
díky za zkušenosti
díky za zkušenosti
Re: Snímač úhlu řízení OII
Pokial nieje spravene základne nastavenie bude ukazovat snímač stále 0st. Ten stop limit vyhadzuje ked nepodržíš na doraze riadenie. čiže uplne doprava 3sekundy podržat uplne dolava 3sek podržat. robil aj to?
Davaj pozor lebo podvalantove jednotky a kružky niesu niektore kompatibilne
Davaj pozor lebo podvalantove jednotky a kružky niesu niektore kompatibilne
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Chyba v ABS - snímač otáček na ložisku není předpokládám.
Už jsem to resil nekolikrat. Parkrat jsem uz neštastně taky nevědel kudy kam. Na Xkrat jsem zablbnul na louce a bylo to.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
No Tome když o tom mluvíš něco o ABS taky říkal, zjistím, že snad něco mu to psalo pravý zadní kolo ale když jsme to zkoušeli ABS nesvítilo,v závadách nic nebylo, to jsem se díval
O2 - plný doprava, plný doľava, pohnúť sa pár metrov rovno dopredu, alebo dozadu a základné nastavenie musí prebehnúť. Ak neprebehne, uloží sa závada, že prečo. Kľudne aj Tomasom spomínaná závada v ABS na kolese.
Já to právě taky dělal vždycky takto jak píšeš a nebyl problém ale vím že ABS nesvítilo ani tam nebyla aktivní závada když jsem u toho byl já, no chce to znovu omrknout, budu mít i jinou podvolantovku na vyzkoušení kdyžtak
- martinsidlo
- Aktivista
Mrkni,jestli ABS ukazuje na vsech kolech stejne od 0.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Kluci díky za tipy, PZ kolo co se týče otáček při malé rychlosti opravdu kulhalo, klasika nabobtnalý magnetický kroužek, po výměně náboje už šlo základní nastavení udělat, nevěděli jsme že to tak úzce souvisí, díky ještě jednou 

Ono se třeba stává že lidem svítí ABS, pak po čas mění baterku a zůstane jim svítit i volant, protože díky chybě v ABS - klasicky kroužek vzadu už neproběhne kalibrace která by jinak proběhla jízdou bez problémů.