No tak tomu se říká naprostá zhovadilost...a kdo to nechápe, nevidí dál než na špičku vlastního nosu...jednotné ceny mají něco do sebe, nemá smysl xx násobně něco podhodnocovat jen prot, aby se togo prodalo co nejvíc...to funguje maximálně tak u rohlíků...mir77 píše:No, ale tomu se říká tržní ekonomikaTakhle to má v ideálním případě fungovat
Levně nakoupit a prodat levněji než konkurence
IMMO OFF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

ty kupuješ tak drahé transpodéryHanZ píše:No tak on stojí pár korun jen u debilů, který takakorát kurví ceny! (nic proti tobě osobně, nevím za kolik ho prodáváš zrovna ty, spíše všeobecně mířeno). Nákupní cena je jedna věc, prodejka jiná. Jakmile vlezeš do krámu, třebas FAB, čistej transponder 680Kč, s přizpůsobením 2500Kč a bypass modul navíc nemají ke všem alarmům...Octavka píše:crypto chyp megamos ID13 nebo ID48 - zalezi zda immo 2 nebo 3 generace
stoji par korun zalezi jake immo mas a nakodovani par vterin, vsechny klice k tomu, ale tento chip das do toho bypass modulu a ten je aktivovan jen kdyz startujes prave pres dalk. start
Takže fakt nechápu kokoty, co to nakoupěj z číny za 15USD a tady za 16USD prodávaj jen proto, aby mohli machrovat, jak jsou levný a jak maj strašně moooc kšeftů...

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
.
TAKZE KED SOM ODSTRIHOL ODB2 KONEKTOR HNED PO KUPE AUTA BOLA TO NAOZAJ TA NAJROZUMNEJSIA VEC CO SOM MOHOL UROBIT? 
/pretoze uz vtedy sa proslychalo ze "oni" chodia s notebookmi....... a zda sa ze dnes to zvladne nejaky jednocipovy mikropocitac, nejake AT alebo PIC?
zrejme to bude oskrabane a zaliate nejakym nerozoberatelnym sajrajtom.../

/pretoze uz vtedy sa proslychalo ze "oni" chodia s notebookmi....... a zda sa ze dnes to zvladne nejaky jednocipovy mikropocitac, nejake AT alebo PIC?
zrejme to bude oskrabane a zaliate nejakym nerozoberatelnym sajrajtom.../
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Radši mi chlapi řekněte jakou literaturu si mám přečíst,abych se naučil odpojovat immo u VW a Renaultu.Bugs.Bunny píše:Asi ano, ale jednou budeme všichni pracovat v čínské továrně na konzervy. A bude to jen důsledek tržní ekonomiky.mir77 píše:No, ale tomu se říká tržní ekonomikaTakhle to má v ideálním případě fungovat
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Brouk už ti odpověděl. "Neni to jen soft na immo ale dulezite je vybaveni programatory eeprom , motorola , tms, pajeni , znalosti hex a ja nevim co jeste . "adi píše:Radši mi chlapi řekněte jakou literaturu si mám přečíst,abych se naučil odpojovat immo u VW a Renaultu.Bugs.Bunny píše:Asi ano, ale jednou budeme všichni pracovat v čínské továrně na konzervy. A bude to jen důsledek tržní ekonomiky.mir77 píše:No, ale tomu se říká tržní ekonomikaTakhle to má v ideálním případě fungovat
Jednoduchá odpověd na to není. Veškerou "literaturu" máš tady - http://www.google.cz/
Za mírný poplatek (20kkčadi píše:Radši mi chlapi řekněte jakou literaturu si mám přečíst,abych se naučil odpojovat immo u VW a Renaultu.Bugs.Bunny píše:Asi ano, ale jednou budeme všichni pracovat v čínské továrně na konzervy. A bude to jen důsledek tržní ekonomiky.mir77 píše:No, ale tomu se říká tržní ekonomikaTakhle to má v ideálním případě fungovat

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Re: IMMO OFF
Dobrý den, je zde někdo kdo by uměl immo off na Ford fusion rok 2008, 1.4i benzín? Děkuji za odpověď