megan 1,6 66 kW r.v.97 benál
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: megan 1,6 66 kW r.v.97 benál
97233 S8N31
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: megan 1,6 66 kW r.v.97 benál nestatuje zadání kodu pin pomocí centrálu
jozef děkuju, ale jak píše geo zadávat ten kod je asi vejmrd, už ho tu mám po třetí, shodou okolností je to otec miss krásy bučkové, co nazpívala s waldagengem písnčku ježišek, černovlasá,
pro ty kdo ten kod budou zadávat
zapnu klíček a kontrolka se rozbliká, zatlačím tlačítko centrálu na prostředním panelu kontrolka zhasne a za dve vteřiny blikne pustím tlačítko a mám jedničku
zatlačím tlačítko kontrolka blikne 8 x pustím a mám osmičku, zatlačím tlačítko kontrolka blikne 2x pustím a mám dvojku, zatlačím kontrolka blikne 5 x pustím a mám pětku, tím sem zadal pin 1825
zatočím klíčkem a motor chytne,
za jak dlouho to chce kod nevím, když jezdím třeba po nákupech tak to kod nechce startuje až zas ráno kod
zadání kodu mi ted připadá celkem jednoduché
pro ty kdo ten kod budou zadávat
zapnu klíček a kontrolka se rozbliká, zatlačím tlačítko centrálu na prostředním panelu kontrolka zhasne a za dve vteřiny blikne pustím tlačítko a mám jedničku
zatlačím tlačítko kontrolka blikne 8 x pustím a mám osmičku, zatlačím tlačítko kontrolka blikne 2x pustím a mám dvojku, zatlačím kontrolka blikne 5 x pustím a mám pětku, tím sem zadal pin 1825
zatočím klíčkem a motor chytne,
za jak dlouho to chce kod nevím, když jezdím třeba po nákupech tak to kod nechce startuje až zas ráno kod
zadání kodu mi ted připadá celkem jednoduché