Golf 7 2.0 tdi 6kvalt pravý světlomet tlumené svítí nesvítí žárovka led

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Golf 7 2.0 tdi 6kvalt pravý světlomet tlumené svítí nesvítí žárovka led

Příspěvek od slovacek.milos »

na pravém světlometu tlumené světlo je led, nejde stím nijak hnout, nesvítí ale když do té patice drbnu rožne, drbnu zhasne, prostě nějaký kontakt se tam jebe,

nikdy jsem led neměnil, návod nemám, asi odklopím přední nárazník a světlomet vytáhnu, máte někdo jiný nápad??? na trubce jsem našel jenvýměnu žárovky, ale tady není patice ale chladič té žárovky, svítím čumím zrcátkem, hýbu kvedlám nic nevím :( jak před maturitou vím že nic nevím ;)
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 22 bře 2025, 12:15, celkem upraveno 1 x.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Golf 7 2.0 tdi 6kvalt pravý světlomet

Příspěvek od ROMEK »

Zhodit naraznik svetlomet vytahnes omrknes konektor a uvidis co je tam. Mozno bude nieco vnuti vyhriate od tepla.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

Re: Golf 7 2.0 tdi 6kvalt pravý světlomet

ano romane světlomet jsem vyhodil podle youtube výměna světlometu G7, ve světlometu jsou dva kontakty a napružit nejde ani jeden jsou jakoby natvrdo v tělese světometu, pod lupou ten blíž k motoru se teplem vtláčel do plastu světlometu, nacínovat ho jsem měl obavy abych ještě víc nezatlačil tak jsem pocínoval kontakt na patici led,ted už pohoda když zahýbu s led neblikne ani nezhasne,matka samoživitelka tak na nový světlomet asi moc nemá, brzdy ji platila matka,

někdo už se v tom asi v německu vrtal boční šroubek v nárazníku chyběl a patici tam narval párátka aby přitlačil kontakt

dík
slovacek.milos
Aktivista

Re: Golf 7 2.0 tdi 6kvalt pravý světlomet tlumené svítí nesvítí žárovka led

rozmíte někdo těm světlům led???
to světlo je jiné Předělat na H7 asi moc nejde, a to světlo druhé jsem našel v kelly za 31.000 ,- Kč :doh: je to vůbec možné taková cena????
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Mildo co tam chceš menit?Tam je LED projektor s chladičem . Už sme to tady kedysi preberali že tam nevimeníš nic len celý svetlomet za raketu. Tak ta cena nemusí prekvapovat.
Soczewki-BILED-BI-LED-3-0-mocniejsze-od-koito.jpg
Soczewki-BILED-BI-LED-3-0-mocniejsze-od-koito.jpg (106.11 KiB) Zobrazeno 805 x
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

já to tam mám ještě jinak nemám tam ten projektor ale jsou tam led vidět, to je jedno dík za potvrzení taková raketa mě opravdu překvapila i ty dva kontakty že t tam dají natvrdo a oni "hoří" a vtláčejí se níž, už jsem to teda jednou viděl uživatel beli v šardicích že prej se sím nebude jebat a nový světlomet, to bych chtěl vidět v tom našem motykovém kraji kdyby mu řekl 31.OOO, to by přijel asi integrovaný sbor i s vrtulníkem,

až se ta led vysere tak tam de H7 předělat dráty a dotlačit molitanem no něco takového jsem z toho vytáhl, kontakty to má v patici žádný drát https://www.bing.com/aclick?ld=e8O1zSru ... ef90&ntb=1
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jeden u nás má Golf Plus asi s takovýma světlama, trefil zajíce, prasklej nárazník a sklo světlometu, pojišťovna mu dala 54tis. taky jsem nechápal za co ale ta světla opravdu stojí raketu
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Pošli číslo světlometu - VW číslo dílu, mrknu se jestli to někde nebude, posledně jsem sehnal krásný asi za 8tis,jako nový
slovacek.milos
Aktivista

Romane dik uz jsem psal ja ten kotakt zvedl ze jsem ho nacinoval a ok de to i tak ze delsi draty nacinujes primo na led a kontakty ve svetlometu urezes, majitelka samozivetelka a materska tak svetlomet nehrozi,, ja to psal jen ze sem se stim nesetkal aby na led byl jiny svetlomet za raketu
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To je těžký no, ty ceny některých dílů jsou opravdu strašný, třeba DPF na japonce,korejce za 120tis. ???
Nový auto stálo 500tis. a po čtyřech letech jí řeknou za vstřiky a DPF 200tis....to jako jdu blejt :doh2:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“