Zdravím všechy, pomalu pokukuju po autě pro ženu a dceru
naskytla se KIA Sportage III 2.0 CRDI 4x4 za slušnej peníz. Má mít 158000 při dotazu na vady vozidla prodejce uvedl, že je nutno udělat rozvody.
Co jsem tak v rychlosti koukal je tam řetěz. Ten se v tomhle nájezdu mění, nebo je to nějakej voser jako mělí dřív VW s tsi, kde se říkalo že se těm motorům právě kvůli rozvodům vyhnout? S kia nemám žádne zkušensoti, ale ceed, nebo ta sportage se mě líbí
Díky
Kia Sportage spolehlivost rozvodu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kia Sportage spolehlivost rozvodu
Naposledy upravil(a) šulda dne 11 dub 2025, 18:10, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava názvu.
Důvod: Úprava názvu.
Re: Kia Sportage spolehlivost rozvodu
Prodejce je kdo, bazarník ? Kámošovi nedávno napsali do kupní smlouvy nutná výměna rozvodového řemene na 1.6CRDi i když to taky má řetízek, takže oni vědí vesměs prd..
Jinak tady jsou dva řetězy, klasika barevný článek kvůli nastavení,nic extra drahého ani složitého
Jinak tady jsou dva řetězy, klasika barevný článek kvůli nastavení,nic extra drahého ani složitého
Jo to oni píšou pro sichr kvůli kilometrům. Kdyby se to škublo ať nikdo nepátrá po opravdovém nájezdu. My dělali před časem známému rozvody na touranu, výhodný kup s nájezdem 170tis km, dovezeno z Německa, ověřené kilometry, po nějakém faráři z rajchu. Rozvody už byly měněné, řemen a kladky a pumpa už nebyly orig nýbrž ina a vše to vypadalo jak kdyby to mělo najeto víc jak 250 tis.
A nebylo to jediné auto za poslední dobu.
Toť moje zkušenost

Toť moje zkušenost
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jo,ono se to pořád děje i když se o tom tolik nemluví...
Kámoš co prodává auta tak říkal není problém i auto s 500tis.km,koupí ukrajinci a za dva týdny to vidíš na bazosi s krásnýma 220tis.km, pár nálepek na zamaskování vzhledu a zdar..

Kámoš co prodává auta tak říkal není problém i auto s 500tis.km,koupí ukrajinci a za dva týdny to vidíš na bazosi s krásnýma 220tis.km, pár nálepek na zamaskování vzhledu a zdar..
Nemusíš ani nálepky. Ty interiéry jsou kvalitní, hodně snesou.
Já teď koupil Superba, světlá kůže, vevnitř jak od prasat. Najeto 500tis.
Nechal jsem opravit sedačku, vyčistit interiér, borec říkal že když budu chtít tak i ty ošoupané místa různě na sedačkách přebarví tak aby to nebylo vidět, ale chtěl za to hromadu peněz, tak jsem na to hodil bobek. A i tak je ten intoš zachovalý. Trochu to poleštit z venku a klidně by z toho mohlo být auto s 250tis a každý by houby poznal. Kór neznalý.
Já teď koupil Superba, světlá kůže, vevnitř jak od prasat. Najeto 500tis.
Nechal jsem opravit sedačku, vyčistit interiér, borec říkal že když budu chtít tak i ty ošoupané místa různě na sedačkách přebarví tak aby to nebylo vidět, ale chtěl za to hromadu peněz, tak jsem na to hodil bobek. A i tak je ten intoš zachovalý. Trochu to poleštit z venku a klidně by z toho mohlo být auto s 250tis a každý by houby poznal. Kór neznalý.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km