octavia agr obtokové turbo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

octavia agr obtokové turbo

Příspěvek od slovacek.milos »

zkoušeli jste někdo ladit turbo u agr bez vytažení? mám tu agr táhlo regulace téměř vyšroubované takže otevřený obtok, , turbo netlači, majitel asi jedna kapsa vysypaná druhá prázdná, auto takdostal, já jsem zvyklý vymontovat, zavézt turbo prušánky, jenže oprava se může šplhat na tisíce, k táhlu se jen tak nedostanu nebo nevím jak, poradte nebo to poletí pryč dík
roman1648
Aktivista

Re: octavia agr obtokové turbo

Příspěvek od roman1648 »

Hele takový vyjebávky máš rovnou posílat pryč, já už jsem z toho vyléčenej, hrabalo se v tom 10 lidí před tebou a pak to přistane u nějakýho dobráka kterej se s tím snaží pomoci...
Přístup je tam nahovno, lepší když sundáš sání ale to už je pak "pár" matek ,odpojit výfuk,přepad a turbo je venku,dělám to taky tak,odvezu odborníkům a neřeším,sám nic zkoušet nebudu,budeš to ladit celej den pak mu řekneš dvojku za práci a budeš zloděj,prostě chceš-nechceš,nechceš,tak jezdi krokem v nouzáku no,co ti mám říct...
Nedávno jsem dělal jednu babičku ASV, turbo seklý že s tím nešlo hnout,nic na autě ladit a rozhýbávat nebudu,NEBUDU!
Sundal jsem sání,zarostlý jak prase,tak jsem ho hodil na chvíli do kotle a pak bordel vyklepal, turbo ven,ukroutila se tlaková mazací trubka což se mi stane skoro pokaždý, naštěstí už nová stojí pár stovek ( Ajusa v Elitu 680 korun ),repas turba s novou baňkou 7tis., nová těsnění,nějaký podtlakový hadičky co se mi nelíbily,olej a filtry, měl to za 11tis. a to si myslím že je zadáčo, nehodlám s někým polemizovat o tom jak to poláci na youtube repasují výměnou střebu a pak nastavují sami,tak si to udělej sám... :roll:
slovacek.milos
Aktivista

Re: octavia agr obtokové turbo

Příspěvek od slovacek.milos »

romane dík za podporu, mně se do toho nechtělo jak píšeš, filajový hnus, ještě prdlá roztříkaná manžeta u převodovky, no bordel, průser margarín, hrabal se v tom kde kdo, blbě zapojené nové hadičky a pak se v tom vrtali a vrtali, některé šroubky nedotažené, prej turbo složili na prasáka a podobné řeči,

už se mi to povedlo, pětkrát jsem to projel a šteloval na zvedáku až to jede téměř podle požadavku VCDS, hadičky jsem přehodil fotka je na netu správného zapojení, menší desítka klíč rovná očková 10 rukou za poloosou a před poloosou se díváš na táhlo, šroubkama M6 naladíš zkracováním táhla, mně to šlo vnejší šroubek očkovým klíčem povolit a ladit šroubky prstíkem,
huml kdysi psal že to je citlivé, no točil jsem s těma šroubkama od oka jak úprka nebo jak hlůpý s hodinama a v pohodě, před limitem jsem už raději dál nepřidával aby to pak třeba ve čtyřech nepadalo do nouze, dík ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“