Opel astra - chcípne za jízdy

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="OťasTDi"]

otas já to měl zrovna dnes ale ne u tvého motoru, auto chcíplo ale při rozjezdu!!!!! a hned šlo nastartovat, ????

spravidla chce ten snímač chvilku odpočinku než se přinutí k práci, interval problému se zkrátil zhruba na 6 km 3 x,

dnes jsem vyměnil snímač otáček ujel 50 km a OK, měnil jsem tam před měsícem čerpadlo tak mi to přivezli jako reklamaci, (wallbash) ;)
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

jo kluci přesvědčili jste mě...dohodnu se s majitelem, vyměním a až budu vědět, napíšu výsledek
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
AdamK
Nováček

Re: Opel astra - chcípne za jízdy

Příspěvek od AdamK »

Zdravím, zajímalo by mě jak to dopadlo. Řeším úplně to samé. Svíčky a lišta vyměněna auto jede a z ničeho nic se rozsvítí motor a chcípne nejde nastartovat cca po třetím pokusu chytne.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

AdamK píše: 17 bře 2025, 10:04 Zdravím, zajímalo by mě jak to dopadlo. Řeším úplně to samé. Svíčky a lišta vyměněna auto jede a z ničeho nic se rozsvítí motor a chcípne nejde nastartovat cca po třetím pokusu chytne.
známá nemoc oplů i jiných vozidel snímač otáček, indicie je motor chcípne počkáš třeba tři minuty nebo 20 minut snímač schládne nastartuješ a jedeš dál třeba 20 km, dělá to jen halův tak když máš třeba na klice jen generátor impulzů a na vačce halův snímač tak je to ten na vačce, nedávno jsem to řešil na nějakém japoncovi, majitel přijel a snímač na klice, byl tym jen generátor impůlzů, ale na internetu říkali tak sem musel vyměnit dvoupin na klice, pak majitel přijel že je vadný že to je to samé, nechal se ale přesvědčit na třípin hall na vačce a už se nevrátil až ted po půl roce škrábl blatník (LOL)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Pokud se motor rozsvítí píše nějakou chybu?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Odpovědět

Zpět na „Opel“