Na Passatu b8 2.0 110kw.se mě při sešlápnutí plynu mezi otáčkáma 1800-2200 a taky ne pokaždé rozsvítí závada adaptavniho tempomatu a začne blikat žhavení .Po vypnutí motoru a znovu nastartování se to štěstí a auto jede zas nějakou dobu bez závad.
Nevíte někdo vcem by mohl být problém???
Passat b8 2.0 110kw zavada ACC a bliká žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat b8 2.0 110kw zavada ACC a bliká žhavení
Naposledy upravil(a) šulda dne 24 črc 2023, 09:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Re: Zavada ACC a bliká žhavení
Nejspíš nějaká závada, řekl bych 

Re: Passat b8 2.0 110kw zavada ACC a bliká žhavení
Ahoj, mám ten istý problém... vedel by si mi prosím ťa napísať ako si to vyriešil?vazde77 píše: ↑24 črc 2023, 06:10 Na Passatu b8 2.0 110kw.se mě při sešlápnutí plynu mezi otáčkáma 1800-2200 a taky ne pokaždé rozsvítí závada adaptavniho tempomatu a začne blikat žhavení .Po vypnutí motoru a znovu nastartování se to štěstí a auto jede zas nějakou dobu bez závad.
Nevíte někdo vcem by mohl být problém???
- rado.h
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Passat b8 2.0 110kw zavada ACC a bliká žhavení
mám CC 2017..mne zase občas vyskočí chyba ACC keď ho vypínam páčkou...akonáhle posuniem páčku dopredu, deaktivovať tempomat, tak sem tam mi vyskočí chyba ACC a svieti tempomat na oranžovo. Po vypnutí/zapnutí auta je zase všetko funkčné. Chodím do autorizáku a pýtal som sa na to, preverovali to a že si myslia že chyba je v kamere pre line assist...že tá seria čo tam mám ja robila tento problém a jedine výmena. V záruke to už nemám, takže kašlem na to. V ECU je vždy nejaká chyba "performance CPU" či to robí nejaký problém na zbernici neviem a neviem prečo to urobí iba pri deativácii tempomatu, počas jazdy s ACC ani raz...tento problém mám už 3. rok
VW CC 2017, 2.0 TDi 135kw, DSG R-Line, Kessy, ACC, DCC, XDS, Discover Media, R19 AEZ Kaiman, R18 Mallory (zima)