Boxer 2.2 HDI Euro 5 - jede ale bez výkonu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Woko_O
Aktivista
Odpovědi: 0

Boxer 2.2 HDI Euro 5 - jede ale bez výkonu

Příspěvek od Woko_O »

Zdar,

mám Boxera 2.2 HDI, původně 81kW, měla by tam bejt mapa 110kW verze. Už předtim to bylo na prd, teď o něco míň.

Auto jede normálně, nic nesvítí, chyby v motorovce žádný. Motor jsem dělal komplet, takže s nim nic taky není. Turbo je dělaný.

Když mě ale pustí třeba kamion, do kopce, tak tomu chybí tah. Na spodek je to takový mrtvý. Nechce se tomu za plynem. Dynamika nula.. Dálniční režim je v pohodě, stejně jedu 120 max, ale přijde kopec a auto upadá. Nemám srovnání s jinou Euro 5 verzí, ale mám ještě Ducato 74kW, stejnej motor ale starší a ten zátah je úplně jinde. Což je smutný když to má o 36kW méně.. 110kW by mělo bejt znát. Občas mě předjíždí podobný dodávky, tak si řikám že to není normální. Bojim se že když to vemu na brzdu, že tam bude 70kW max…

Jediný co je na Euro 5 jiný, že to má trochu jinej kat a DPF. To jsem zatím nekontroloval, ale funguje to normálně. I kdyz auto má najeto asi 270tis

Neměl byste někdo tip, co by mohlo být blbě, když se vše tváří v pohodě? Máte někdo Euro 5 verzi a přijde vám to taky liný?
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“