Smrad z moči v autě

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
petrce63
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Smrad z moči v autě

Příspěvek od petrce63 »

Koupil jsem na podzim auto a teď když se začíná oteplovat tak v něm smrdí chcanky. Nevím jestli lidský nebo zvířecí.
Nevím ani jak se toho zbavit. S autem zatím moc nejezdím. Když jsem ho bral z bazaru tak bylo vyvoněný stromečkama.
Místo od kud to smrdí si najdu ale jak to odstranit. Stromečky nemám v oblibě tak bych to rád vymyl a vyčistil.
VW Touran 2014 2.0TDI 103kW CFHC LIFE

Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost

Mitsubishi Outlander PHEV
JARDA2
Přispěvovatel

Re: Smrad z moči v autě

Příspěvek od JARDA2 »

to je spíš vytopenina, co to je za auto? třeba scenic má v podlaze plno molitanu museli sme všechno vyházet nepomohlo nic,ani to chcanky být nemusí jen je to připomíná.
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
kajman111
Sběrač informací

Příspěvek od kajman111 »

Nejspíš to bude vytopený, časově by to odpovídalo. U nás ( na Jesenicku ) koncem září tady lítali bazaristi a kupovali za pár šupů vytopená auta. Podívej se pořádně pod auto za záhybů v kastli , za tapecirung apod, jestli tan najdeš takový jakoby jemný písek. Asi to trošku opláchli, ale všude se nedostanou. Tím bych začal a pak se uvidí co dál.
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

Veľa dokáže eliminovať bicarbona.
Citácia: "Jedlá soda, neboli hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3), je bílý prášek, který se používá pro různé účely, včetně kypřicího prášku do pečiva, čištění a neutralizace pachu."
Mám odskúšané mimo auta, na elemináciu zápachu pracovných topánok - neraz nemali kedy vyschnúť, na elimináciu zápachu po mačkách (mám doma štyri).
Niečo UV - ultrafialové svetlo. No ako už bolo napísané najprv nájsť "zdroj".
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nám se kdysi s bráchou vyklopil v Golfu II hruškový mač a i přes veškerou snahu pomohla až výměna celého podlahového koberce, a těch mušek kolik tam bylo... (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“