Koupil jsem na podzim auto a teď když se začíná oteplovat tak v něm smrdí chcanky. Nevím jestli lidský nebo zvířecí.
Nevím ani jak se toho zbavit. S autem zatím moc nejezdím. Když jsem ho bral z bazaru tak bylo vyvoněný stromečkama.
Místo od kud to smrdí si najdu ale jak to odstranit. Stromečky nemám v oblibě tak bych to rád vymyl a vyčistil.
Smrad z moči v autě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Smrad z moči v autě
VW Touran 2014 2.0TDI 103kW CFHC LIFE
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
Re: Smrad z moči v autě
to je spíš vytopenina, co to je za auto? třeba scenic má v podlaze plno molitanu museli sme všechno vyházet nepomohlo nic,ani to chcanky být nemusí jen je to připomíná.
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
-
- Sběrač informací
Nejspíš to bude vytopený, časově by to odpovídalo. U nás ( na Jesenicku ) koncem září tady lítali bazaristi a kupovali za pár šupů vytopená auta. Podívej se pořádně pod auto za záhybů v kastli , za tapecirung apod, jestli tan najdeš takový jakoby jemný písek. Asi to trošku opláchli, ale všude se nedostanou. Tím bych začal a pak se uvidí co dál.
-
- Přispěvovatel
Veľa dokáže eliminovať bicarbona.
Citácia: "Jedlá soda, neboli hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3), je bílý prášek, který se používá pro různé účely, včetně kypřicího prášku do pečiva, čištění a neutralizace pachu."
Mám odskúšané mimo auta, na elemináciu zápachu pracovných topánok - neraz nemali kedy vyschnúť, na elimináciu zápachu po mačkách (mám doma štyri).
Niečo UV - ultrafialové svetlo. No ako už bolo napísané najprv nájsť "zdroj".
Citácia: "Jedlá soda, neboli hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3), je bílý prášek, který se používá pro různé účely, včetně kypřicího prášku do pečiva, čištění a neutralizace pachu."
Mám odskúšané mimo auta, na elemináciu zápachu pracovných topánok - neraz nemali kedy vyschnúť, na elimináciu zápachu po mačkách (mám doma štyri).
Niečo UV - ultrafialové svetlo. No ako už bolo napísané najprv nájsť "zdroj".
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Nám se kdysi s bráchou vyklopil v Golfu II hruškový mač a i přes veškerou snahu pomohla až výměna celého podlahového koberce, a těch mušek kolik tam bylo...