Dobrý den.
Při svařování blízkosti tlumiče ze vnitř vozu mě svářečka zaprskala celé okno viz.foto. Nějaké nápady jak ty prskance odstranit? Bohužel mám svářečku za pár s Lidlu, a ještě k tomu bez plynu jen s trubičkovým drátem takže to prská všude.Není to žádná leštěna takže bych to raději zkusil jen trochu minimalizovat než hned dávat druhé.
Díky za každý nápad.
Felicia 1.9d okno zaprskané od svářečky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1.9d okno zaprskané od svářečky
- Přílohy
-
- IMG_0363.jpeg (2.73 MiB) Zobrazeno 752 x
-
- IMG_0364.jpeg (2.99 MiB) Zobrazeno 752 x
-
- IMG_0365.jpeg (2.63 MiB) Zobrazeno 752 x
Re: Felicia 1.9d okno zaprskané od svářečky
Je to vypálený do hloubky, taky mi udělal karosář flexou.
Tady ho maj za kilo, není co řešit...
https://www.autodilyvojkov.cz/75624-skl ... 62EALw_wcB
Tady ho maj za kilo, není co řešit...
https://www.autodilyvojkov.cz/75624-skl ... 62EALw_wcB
Oct asv 2000, DieselPower
Jo je to do hloubky, proto bych to chtěl nějak vydloubnout ať tam alespoň nejsou ty kuličky.
Za 100 je to super + za 300 i boční tam mají. Pokud to nijak neodstraním a nebude to o něco lepší tak je koupím díky.
Za 100 je to super + za 300 i boční tam mají. Pokud to nijak neodstraním a nebude to o něco lepší tak je koupím díky.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
nijak, ty kuličky se do skla zapečou a neuděláš s tim nic 

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
presne tak kamoš mi tak rezal flexu na dielni a žhave špony išli na okno.... myslel sem že ho zabiju
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jj tím zkurvíš i dlažbu,obkladačky a nejde s tím nic pak už dělat..
Když dělám prahy nebo lemy okna zakrývám právě proto aby tam nezůstaly kuličky, jednou jsem to zakryl nějakým mastným hadrem který mi chytnul a málem byl požár
Když dělám prahy nebo lemy okna zakrývám právě proto aby tam nezůstaly kuličky, jednou jsem to zakryl nějakým mastným hadrem který mi chytnul a málem byl požár

Jarda S. Romek díky za odpověď.
Roman1648, zakryl jsem všechno ale na to okno jsem zapoměl ale spíš mě ani nenapadlo že to až na to okno dolítne takovým způsobem. Chce to lepší svářečku ale i tak příště dám větší pozor. Díky za odpovědi.
Jinak trochu pomohlo když jsem je plastovou stěrkou trochu odstranil.
Roman1648, zakryl jsem všechno ale na to okno jsem zapoměl ale spíš mě ani nenapadlo že to až na to okno dolítne takovým způsobem. Chce to lepší svářečku ale i tak příště dám větší pozor. Díky za odpovědi.
Jinak trochu pomohlo když jsem je plastovou stěrkou trochu odstranil.