Schéma zapojení podtlaků/ventilů na Biturbo ? (2.2 hdi RHR C5 X7/III r.v. 2008)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mia2000
Nováček
Odpovědi: 0

Schéma zapojení podtlaků/ventilů na Biturbo ? (2.2 hdi RHR C5 X7/III r.v. 2008)

Příspěvek od Mia2000 »

Zdravím, už jsem bezradná.. Zaboha nedokážu nikde najít jakékoli schéma zapojení podtlaků na biturbo.. Řešíme dlouhodobě kix na C5tce, 2.2 bi-turbo 125kw,
Vše začalo chybovou hláškou: přetáčení motoru/ snímač polohy pedálu/ chyby spojené s Turbem 2 - tlaky/ dále také střídavě chyby právě různých ventilu - regulací spalin, přeplnování, obtok ventil apod..
No prostě spolu s KO Fapem a dalšími chuj... kolem,, spousta srandy za náma ale furt je něco někde špatně..:D Nesetkal se s něčím podobným náhodou někdo? ;) Rada? Kudy kam ted?
Každopádně>> momentálně jsme ve fázi - víme, že některý z elektromag. ventilů je 100/ KO, resp. dává špatné hodnoty.. Od toho se odpíchnem.. Ale už si nejsme jisti ani správným zapojením podlakových hadiček --> potřebovali bychom schéma podtlak hadic/trubic zapojení a at se snažím sebevíc, tohohle sráč' biturbínovýho jsem nedokázala nikde najít.. :DD Pomůže někdo prosím??????
Děkuji moc
Naposledy upravil(a) šulda dne 12 čer 2025, 20:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu.
JARDA2
Přispěvovatel

Re: Prosím pomoc, dokázal by mi někdo poslat schéma zapojení podtlaků/ventilů na Biturbo ? (2.2 hdi RHR C5 X7/III r.v. 2

Příspěvek od JARDA2 »

bezradný jsme někdy všichni,ale je dobrý jít včas spát, neponocovat ,ráno je moudřejší večera. :baby:
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
roman1648
Aktivista

Re: Schéma zapojení podtlaků/ventilů na Biturbo ? (2.2 hdi RHR C5 X7/III r.v. 2008)

Příspěvek od roman1648 »

Kámoš má P407 s tímto motorem , určitě to není RHR jak píšeš, RHR je 100kw tohle bude spíš už 4HT
Odpovědět

Zpět na „Citroën“