fábia I MPi 1.4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
fábia I MPi 1.4
před pár lety zmizel imobilizer je vypnutý, před měsícem půl nádrže zničeho nic píplo palivo a ručička spadla na nulu, vyměnilo se čerpadlo v nádrži a měsíc klid
nyní teplota OK 90
v nádrži čtvrt
dojezd 170 km na palubáku
pípne, kontrolka teploty červená se rožne
ukazatel teploty 9O
ukazatel paliva spadne na nulu, kontrolka rezervy nesvítí
dojezd na palubním počítači 0
stačí ypnout motor nastartovat a zas je vše ok cca 3 km, řešil jste to někdo?? zatím jsem takovou kokotinu neviděl
nyní teplota OK 90
v nádrži čtvrt
dojezd 170 km na palubáku
pípne, kontrolka teploty červená se rožne
ukazatel teploty 9O
ukazatel paliva spadne na nulu, kontrolka rezervy nesvítí
dojezd na palubním počítači 0
stačí ypnout motor nastartovat a zas je vše ok cca 3 km, řešil jste to někdo?? zatím jsem takovou kokotinu neviděl
-
- Aktivista
Re: fábia I MPi 1.4
00771 snímač paliva přerušení sporadická
00778 čidlo vnější teploty sporadická
01128 čtecí cívka imo
01176 klíč malý signál
00778 čidlo vnější teploty sporadická
01128 čtecí cívka imo
01176 klíč malý signál
Něco podobného jsem kdysi měl na Galaxy. Pomohlo nové nakódování jednotky přístrojů.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Aktivista
Jakožebych si přečetl kod a znova ho tam nakodoval testovat uložit, uvidím ve středu jak přijede co naskáče v paměti a taky mi připadá že se ta přístrojvka nemůže domluvit
Jo, tak jsem to udělal.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
-
- Aktivista
už se stavoval zatím je klid
-
- Aktivista
nepohlo dnes přijel, ale asi pokrok nabacal přístrojovce pěstí po palubce a spravilo se to tak zkusím vydělat a postříkat konektory 

Fabiácká klasika, studeňáky na konektorech budíků - rozebrat budíky a propájet
No,ony ty auta nebudou jezdit věčně, výroba 1.4MPi skončila před 22 lety....
Taky se jeden místní divil že se mu to zadřelo a nachci mu udělat "výbrus" a "generálku" a nedokázal pochopit že na to už prostě stejně nejsou díly, auto zhnilý na sračky, s motorem se nedalo otočit,ani jsem to nerozdělával a šla do šrotu...
Taky se jeden místní divil že se mu to zadřelo a nachci mu udělat "výbrus" a "generálku" a nedokázal pochopit že na to už prostě stejně nejsou díly, auto zhnilý na sračky, s motorem se nedalo otočit,ani jsem to nerozdělával a šla do šrotu...

takové škody 
oprava těch budíků je brnkačka, není problém udělat

oprava těch budíků je brnkačka, není problém udělat
Jojo já neřešil budíky ale motor ale i tak když kolikrát vidím, s čím lidi přijedou a chtějí to držet při životě tak bys blil, přitom žádní chudáci to nejsou, jen to auto jezdilo 20 let bez máknutí a najednou už nechce...krám jeden zasranej 

jo i takoví jsou, 20 let na auto nesáhnou, tak si koupí nové a to dojebané ještě prodávají, byť relativně za málo - kdo si to koupí tak si to pak může akorát hodit...
akorát zase ostatní podle cen těchto posmrtek posuzují ceny ostatních aut stejného typu a věku..
další extrém jsou lidi, kteří pěkné a funkční auto, klidně i v ceně 100 000, dají raději zvrakovat, než by se srali s lidma přes inzeráty a podobně...
akorát zase ostatní podle cen těchto posmrtek posuzují ceny ostatních aut stejného typu a věku..
další extrém jsou lidi, kteří pěkné a funkční auto, klidně i v ceně 100 000, dají raději zvrakovat, než by se srali s lidma přes inzeráty a podobně...
Jojo, je to tak no, nejhorší je to že někomu prodáš 15ti letou káru a on by si představoval všechno jak nový ne li lepší...
-
- Aktivista
byl tu a pořád na kokot, přijede nechá to tu dva dny zkusím přeletovat, doufám že piny nejsou moc blízko nejsem pájecí a odsávací expert, umím jen padající paprčky na koktávce 

Tak to zvládneš v klidu