0 II 1,4 TSi žere olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
0 II 1,4 TSi žere olej
zničeho nic začal motor brát olej co 14 dní O,5 l
nekouří, nic neteče, nesmrdí
máte někdo nápad? auto přivezou ve středu
nekouří, nic neteče, nesmrdí
máte někdo nápad? auto přivezou ve středu
Re: 0 II 1,4 TSi žere olej
Už jsem to tu řešili
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... 2&start=15
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... 2&start=15
Tak na co si přišel Miloši?
-
slovacek.milos
- Aktivista
na nic,
neteče, nekouří, nesmrdí, nalil jsem tam zátěžový olej M7ADSIII turbo a uvidíme, co jsem vyženíl G5+ 1,6 75 kW tak to bylo to samé jen flašky od oleje v kufru, ted to nežere nic, emise 0,3 a 0,02 emise 0.2 zvýšené otáčky a 0.06
na můj olej kdysi kdosi napsal ceduli, používej milošův olej aby si dlouho jezdil a daleko dojel,
neteče, nekouří, nesmrdí, nalil jsem tam zátěžový olej M7ADSIII turbo a uvidíme, co jsem vyženíl G5+ 1,6 75 kW tak to bylo to samé jen flašky od oleje v kufru, ted to nežere nic, emise 0,3 a 0,02 emise 0.2 zvýšené otáčky a 0.06
na můj olej kdysi kdosi napsal ceduli, používej milošův olej aby si dlouho jezdil a daleko dojel,
Tak pak napiš jestli budou zase dolivat nebo to přestane žrát.
-
slovacek.milos
- Aktivista
napšu, nechal jsem tam i cedulku co tam byl za olej,
-
slovacek.milos
- Aktivista
ted po měsíci kokta přijela se žárovkou, olej zčernal, tak si asi plní svoji funkci, olej jsem přelil o 4 mm a je na horní rysce, něco sežral filtr, auto lítá každý týden do bavor a zpět + popojíždky , tak snad dobré
já 1.6 75 kW nedolívám, měl jsem naraženou sbéhavost ted udělaná tak mám i krásnou spotřebu já 5.2 stará 6.5 když jsem to auto převzal tak spíš 8 - 10 a pořád se dolíval olej, naleštěná bída G5
Takže myslíš že tsi je v pohodě s olejem m7asd3 turbo? A jakou konkrétně dáváš značku? Díky
-
slovacek.milos
- Aktivista
nemyslím, říct něco za měsíc do světa je blbost, moje zkušenosti M7 ADS IV supertubo 15 let podle výrobce špatně, popisuju jen zkušenosti, olej je napadnutelný v tom že při vysokých točkách se trhá mazací film, a zas olej od výrobce má zas tenký mazací film, to znáš u vydřených pedeček
Jo ty pedečka to je boj..do těch dávám už dlouho 10w40 pokud sou teda bez dpf a žádný vačky se nevydírají. Asi budu do toho svyho supa dávat tu 10w60 a uvidím.
Takže pokud někomu dáš Miloši do auta ten M7 ADS, tak doporučíš nejezdit ve vysokých otáčkách? Nebo ten člověk jezdí stále stejně, vše funguje a olej nebere? Máš někde odkaz přímo na konkrétní olej, který dáváš?
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
To by mě taky zajímalo. Ten můj sup má 206kw a šlapu mu celkem často. Ale až po zahřátí oleje na 80..do té doby jedu v klidu a bere litr na 1500km.
-
slovacek.milos
- Aktivista
takže netakže, pokud motor žere olej tak se musí zgenerálkovat, nové kruhy gufírka, výbrusy za velké prachy, to je pro lidi zastánce plné synetiky ,
vidím auto nic moc olezlý lak díra v prahu, nabídnu řešení olejem, moc to nestojí fungovat to nemusí, nejezdit ve vysokých otáčkách to jsem nikomu neřekl, tam to řeší u mazacího filmu střední pístová rychlost, o tom můžeme jen teoretizovat na to byl červinka z ústavu maziv
jesli chceš olej tak na sz napiš když to sem dám tak třeba tatko tom to napíše že tím motor dorazíš on motorom rozumie vie ako tako oné a volačo