VW Polo 1.4 CGGB Lambda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Polo 1.4 CGGB Lambda
Zdravím, nevíte někdo jestli po výměně lambdy před katem je potřeba udělat nějaké nastavení? Je to Polo 6R 2011 1.4 16V 63KW CGGB. Auto na volnoběh strašně zakopává a je cejtit že je bohatá směs, což potvrdili i na emisích. Dík Koule
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: VW Polo 1.4 CGGB Lambda
nikdy jsem nic nenastavoval minulý týden jsem řešil taky ale na 1,2, bohatá a malá účinost katu, majitel si přivezl sondu řekli mu na emisích, stejné, nakonec prasklina na svodu, převařil jsem ceočkem a zatím ok
Jen že já už měnil uplně všechno včetně motoru
Začal jsem cívkama,vstřikama,svíčkama,lambdama,čidlama,nový kroužek za setrvačníkem,repase hlavy,jiná jednotka+flešování,jiný katalizator a na konec jsem dal jinej motor a nic. Auto na emisích bylo na volnoběh prý bohaté. Když ho studené nastartuji tak běží normálně a když e zahřeje začne klopýtat a plivat do výfuku jako by podpalený ventyl a je to cítit že je to bohaté. Jináč to jezdí hezky. Děkuji za každou radu. Dík Koule
-
slovacek.milos
- Aktivista
a ten motor si měnil nastrojený nebo jako polomotor,?? já sem třeba taky zakopával ale nechci kecat jaký to byl motor, nevím , start sprej stím dlouhým sosáčkem co je na 400 WD a jeden válec přidal a okroužek na plastovém sání \ko, taky na pežotu vypadlá ucpávka na sání,
Krouzky na saní jdou nové. Saní puvodní ale je ok. I odvětrani kliky ok. Měl jsem jednu chvíly 2 stejná auta,tak bylo možné prohazovat vše co šlo.
Motorová elektrika taky měněná.
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak žádná chyba, koupit auto které to nedělá
u nás to tak měli dva tešaři dávali krov a deset cm za mnů ale ten druhý půl metra za mnů, a tem první hlásí žádná chyba nové drevo
u nás to tak měli dva tešaři dávali krov a deset cm za mnů ale ten druhý půl metra za mnů, a tem první hlásí žádná chyba nové drevo
Dik Miloši ale já ho potřebuji pravě prodat 
-
slovacek.milos
- Aktivista
chápu ale diagnostika je cílevědomá činost ke zjištění závady u tebe vyměníš všechno co se dá i motor a problém je furt stejný, já jsem třeba hloupý ale neznám problém který jsem nepořešil, třeba za pomocí u romek ve skalici, žižka v mistříně, pavel nebo libor v šardicích, už jen méně svítící led žárovka nebo problikávající tě umí navést na mega problém který obyčejná zkoušečka neumí,
tvoje diagnostika udělala všechno ale nikam tě neposunula problém furt je tak je to celé na p..u
tvoje diagnostika udělala všechno ale nikam tě neposunula problém furt je tak je to celé na p..u
to co popisuješ može byt falešný vzduch za skrtiacou klapkou/kludne derava hadica k posilovaču/ ide moc vzduchu a lamda začne reagovat na chudu zmes a začne obohacovat. Na emisnej si mal kolko % vzduchu?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
slovacek.milos
- Aktivista