Motor ALH výměna

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sixell
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Motor ALH výměna

Příspěvek od sixell »

Ahoj všem.Znamemu na Octavii 1 2002 tdi typ ALH odešel motor,něco na 3 válci.,,Jelikož to auto má rád,uvažuje o výměně za jiný motor.. Takže i tady poptávám motor ALH 66kw.,,teď otázka jestli to má cenu a nebo ne..popřípadě kolik by stála výměna motoru a s jakým je ještě zamenitelny?AGR??Pokud by někdo o něčem a někom věděl okolí Prahy, budí moc vděčný..jak za motor tak za někoho kdo by to vyměnil..
octavia 1.9 TDI 81KW ,
slovacek.milos
Aktivista

Re: Motor ALH výměna

Příspěvek od slovacek.milos »

sixell píše: 09 říj 2025, 23:03 Ahoj všem.Znamemu na Octavii 1 2002 tdi typ ALH odešel motor,něco na 3 válci?Pokud by někdo o něčem a někom věděl okolí Prahy, budí moc vděčný..jak za motor tak za někoho kdo by to vyměnil..
asi bude lepší zjistit co se stalo na třetím válci, roubité hydro, upadlý ventil nebo jen vadný vstřik, na třetím je řídící, do výměny motoru se kde kdo hrne, je to pěkná prasárna, furt něco kape, si jak prase a bordel v dílně, zamrdané nářadí, cokoliv se dá skurvit,

mi se stal problém ted na 4 válci, auto s vozákem pracant kolem autoservisu, sehnal jsem motor za 8000 s dopravou, pak celé auto s přepisem za 11, staré v depozitu, když se něco vysere přešroubuju ;) to první auto jsem koupil taky za 13 sloužilo deset let, spojku jsem přeobloži, čerpadlo 3500, vodní pumpa, stahovačka, plynový pedál, hadice na turbo, baterka, řídící vstřik 500, klimakomporesor 500, rozvody
sixell
Přispěvovatel

Příspěvek od sixell »

Prý prasknul píst.,,V servisu sundali zhavicku a tohle byl verdikt..je to možný?Ale před ukončením majitel říkal že byli děsně kovové rány.
octavia 1.9 TDI 81KW ,
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

možné je všechno každopádně ak ide z motora zvuk ako keby kovový regál padal dole schodmi ver tomu že je tam volačo zle, osobně bych si koupil třeba čelní pojízdnou bouračku přehodil předek a jezdil, nebo duhé auto, opřehodit motor není složité ale u starého auta se to může svrhnout ke katastrofě
Naposledy upravil(a) šulda dne 12 říj 2025, 21:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“