Superb3 se při brždění rozklepe

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas6
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Superb3 se při brždění rozklepe

Příspěvek od Tomas6 »

Tak třeba známý valí většinou to nejlevnější co jde koupit. Bere taky v jm tak povětšinou všecko denckerman nebo ABS. Zatím mu to nějak vychází, ale já dal asi před rokem tady klukovi že stolárny dvě ložiska denckerman. Na smaxe. On mi semtam zkutí nějakou poličku, skříňku, nikdy nic nechce, tak ať mne to moc nebolí tak dám něco levného, moc toho.nenajezdí tak co. Kluci z prodejny se dušovali že se jim to nevrací a blablabla. Jedno bylo volné hned po montáži. Ani z dilny nevyjelo. Druhé snad do dvou měsíců. Jako reklamace dopadla, ale dvakrát rozdělat atd.... Kdybych objednal třeba v granexu fag vyšlo by to nastejno jen by to nebylo hned no....
Nejhorší že ani čepařinu nevím co dávat. Dycky jsem propagoval lmi, i za cenu toho že je to dražší, taky už to stojí za pendrek. To samo manžety na poloosy. Su navyklý na spidan löbro, dávám jen termoplast, gumová mi do ruky nesmí, to rovnou posílám zpátky ani ji nerozbalím. ale nevím proč, jm je poslední dobou nemá, nebo nechce mít, tak posílají třeba febi, tam jsou slabé sponky co nedrží, nebo nějaký jiný šmejd, gumové manžety jsou tak na ul roku, pak se z toho stane prach normálně se rozsype, předloni jsem dělal manželce na O1 řízení, teklo jak dunaj,.nechal jsem ho repásnout tady kluka co to dělá, dal k tomu i manžety, tak jsem to poskládal, po roce a půl teklo zase. Najeto tak max 10tis km,vlezu pod to, manžety rozpadlé hřeben rezavý, co chceš řešit. Po roce a půl.... Tak znovu řízení, teď zas turbo, repas od Janouška, tady nebo někde jinde vychvalovaný, najeto tak 20tis a blije olej po litrech, kolikrát si říkám že se nám to normálně vyj.bu a půjdu dělat někde do fabriky. Bouchnout si tu svoju osmičku, bez nervů.....
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

jo, na Maxgear som už ja viac krat čital že je to total low cena a prekvapivo to funguje...mne napr. ex kolega zo servisu čo robi auta asi 25r. poradil brat A.B.S vyrbcu na bežne auta z menšimi najazdami čo robia tu po dedine a cenovej kategorii tych lacnejšich.. F1 O1 atd zatial okaj a su aj pekne lakovane do šedej tak neni o čom...o kategoriu vyšie mam Febi to mi zase dodavatel odporučil že davaju ludia z obmedz. rozpočtom a funguju...zaujmave je že ked si ja dam na svoje auta ozaj hoc čo tak vždy to vydrži nezmysel, bud sa spravam k tomu velmi dobre , alebo najazd 5tis za rok neni až tak vela na ne :D hold mam akt 4osobaky a jedn odtah :D ale u mna kotuče a platne 5rokov + vždy vydržia ..všetko stoji bohužial ešte ktomu aj na tráve
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Teď budu dávat manželce na O1, nájezd tak těch 5tis za dva roky. Max. Tak tam půjde taky to nejlevnější. Asi to aby nebo něco podobného. Když to začne třepat, tak to nechám srovnat a bude klid.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Tomas6 píše: 04 lis 2025, 13:27 Bouchnout si tu svoju osmičku, bez nervů.....
tome za celý rok v kelly nemám problém, co popisuješ neznám, kdysi jsem si zkusil bouchnout osmičku ježe okolí pochopilo že všechno umím tak jsem je tahal jak traktor dvě plné vlečky, osmička bez nervů se proměnila v noční můru, nikdy více ;) (LOL) ždímejte svůj mobil a předstírejte práci to pro mě není
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“