golf 5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
golf 5
řešil jsem už poněkolikáté kontakt žárovka tlumené světlo je to tam na bajonet zatočit, pořád jsem napínal kontakt a za měsíc se mi to vrátilo, kámoš kašli na to nové světlo jinak se stím nedomluvíš, problém není v konaktu ale v konektoru na ten kontakt k patici ve světle, je volný a vyhřátý stáhnout postříkat a ok 
Re: golf 5
U Fiata Croma jsem kdysi dal nějaké lepší H4 a konektory se hřály, hřály a roztékaly. A jak se roztékaly, tak hřály ještě víc, a jak hřály víc, tak se ještě víc roztékaly, a pak hřály ještě víc, samozřejmě. Spálil by sis ruku od patice/konektoru.
Tak jsem je vyhodil, ty tři kontakty nasadil napřímo bez těch plastových nevímco a ..... už se nikdy nic nehřálo, patice studená, resp. jen ohřátá od žárovky. Šáhneš, nic nepálí. Logika nikde.
Ono nejen soudruzi v NDR stříleli za války do vzduchu.
Tak jsem je vyhodil, ty tři kontakty nasadil napřímo bez těch plastových nevímco a ..... už se nikdy nic nehřálo, patice studená, resp. jen ohřátá od žárovky. Šáhneš, nic nepálí. Logika nikde.
Ono nejen soudruzi v NDR stříleli za války do vzduchu.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: golf 5
vím že se dá koupit patice ale řeším to tak že vyhazuju světlo a všechny ty konektory a patice vystříhám a pak je použiju,
logika může být v tom že konektory v plastu sprváně nedoléhaly, vyhřáté, a když si je vysvobodil měly ten lepší kontakt,
mi třeba přišel zákazník
IQ tykve a měl vadnou žárovku, policajti mu řekli že mu nesvítí světla tak si koupil za pět litrů nové a chtěl je vyměnit, a máš konektorů a konektorů

logika může být v tom že konektory v plastu sprváně nedoléhaly, vyhřáté, a když si je vysvobodil měly ten lepší kontakt,
mi třeba přišel zákazník