.o))

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dodis6
Sběrač informací
Odpovědi: 0

.o))

Příspěvek od dodis6 »

! :-)
Naposledy upravil(a) dodis6 dne 19 úno 2008, 05:53, celkem upraveno 1 x.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
dodis6
Sběrač informací

Příspěvek od dodis6 »

BH motor píše:nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..
dodosvk
Přispěvovatel

Příspěvek od dodosvk »

dodis6 píše:
BH motor píše:nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
Bolo to èipovane v Motortuning vraj èipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..
ale to ti nedava este zaruku ze neni fuser..a ked sa ti to tak serie tak urcite od profika ma daleko. BH motor mozes verit, to je iny manik :o
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
dodis6
Sběrač informací

Příspěvek od dodis6 »

dodosvk píše:
dodis6 píše:
Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..
ale to ti nedava este zaruku ze neni fuser..a ked sa ti to tak serie tak urcite od profika ma daleko. BH motor mozes verit, to je iny manik :o
ved nehadam sa,ale čo može na čipe posrat?ale sa mi to nezda aby mi zase spojka odišla,už aj som si nechal stiahnut vykon..
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak proč sis tam nenechal dát jednohmotu?
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

dodis6 píše:
dodosvk píše:
dodis6 píše: Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..
ved nehadam sa,ale čo može na čipe posrat?ale sa mi to nezda aby mi zase spojka odišla,už aj som si nechal stiahnut vykon..
vykon a krutak su dve veci.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
DANO PANCI
Přispěvovatel

Příspěvek od DANO PANCI »

V Prešove je asi 20 čiperov a niektorý zastavujú potencionálnych zákazníkov na benzínkach (OMV pri SAD) a upravujú to priamo na parkovisku. Zatiaľ som chválu nepočul, ale o prepálených piestoch čosi viem. Nerobím nikomu zlé meno (osobne ich nepoznám) ale moje auto som zveril (po nejakom čase) len jednému odborníkovi, ktorý Ti ponúkol alternatívne riešenie. (LOL)
VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
DANO PANCI
Přispěvovatel

Příspěvek od DANO PANCI »

30 000 SK spojka + cca 12 000 sk naliaty čip + 30 000 Sk ďalšia 3 spojka

Je to na zamyslenie (wallbash)
VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
dodis6
Sběrač informací

Příspěvek od dodis6 »

DANO PANCI píše:30 000 SK spojka + cca 12 000 sk naliaty čip + 30 000 Sk ďalšia 3 spojka

Je to na zamyslenie (wallbash)
Praveže som to čipoval v jednom (myslim) serioznom servise - motortuning
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“