.o))
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..BH motor píše:nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
ale to ti nedava este zaruku ze neni fuser..a ked sa ti to tak serie tak urcite od profika ma daleko. BH motor mozes verit, to je iny manikdodis6 píše:Bolo to èipovane v Motortuning vraj èipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..BH motor píše:nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.

96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
ved nehadam sa,ale čo može na čipe posrat?ale sa mi to nezda aby mi zase spojka odišla,už aj som si nechal stiahnut vykon..dodosvk píše:ale to ti nedava este zaruku ze neni fuser..a ked sa ti to tak serie tak urcite od profika ma daleko. BH motor mozes verit, to je iny manikdodis6 píše:Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..BH motor píše:nenechavaj si chipovat auta kadekomu a nebudes mat problem . ten motor ma aj slabsie ojnice tak si daj pozor aby si nekupoval aj motor k tej spojke. je to logicke ze to chveje az na 4 ke. uz dostala zahul ta spojka. Skontaktuj v presove Maja Hanigovskeho a tel vyriesime tento problem.
vykon a krutak su dve veci.dodis6 píše:ved nehadam sa,ale čo može na čipe posrat?ale sa mi to nezda aby mi zase spojka odišla,už aj som si nechal stiahnut vykon..dodosvk píše:ale to ti nedava este zaruku ze neni fuser..a ked sa ti to tak serie tak urcite od profika ma daleko. BH motor mozes verit, to je iny manikdodis6 píše: Bolo to čipovane v Motortuning vraj čipuje vela aut a aj som videl že robil Audi Q7 a take stroje..
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
- Přispěvovatel
V Prešove je asi 20 čiperov a niektorý zastavujú potencionálnych zákazníkov na benzínkach (OMV pri SAD) a upravujú to priamo na parkovisku. Zatiaľ som chválu nepočul, ale o prepálených piestoch čosi viem. Nerobím nikomu zlé meno (osobne ich nepoznám) ale moje auto som zveril (po nejakom čase) len jednému odborníkovi, ktorý Ti ponúkol alternatívne riešenie. 

VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
-
- Přispěvovatel