delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-Halfi píše:Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.Antonin píše:Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.Halfi píše: Takze jsem se trochu informoval o tomhle systemu. S vymenou oleje to nema nic spolecneho. ten pripravek se pomoci nejakeho pristroje aplikuje primo do spalovaciho systemu, tzn. auto v tu chvili nejde na naftu ale na tu chemikalii. Cely proces trva asi pul hodiny.
Cena toho pripravku pro dieslove motory je BG Diesel Care (no. 229) 480,-. Vcetne prace se da pry vejit do 1000,- kc.
Spotřeba PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ok. to jsme se asi trochu nepochopili. Ja jsem mluvil o dekarbonizaci motoru coz se dela aplikaci jedne latky do motoru a to je vse. To stoji okolo 1000 - 1500 Kc. Ty jsi do toho zaradil jeste vycisteni EGR systemu atd. To se samosrejme potom penizky napocitaji.Antonin píše:delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-Halfi píše:Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.Antonin píše: Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.

nevies kto to robi na slovensku???nemas kontakt?Antonin píše:delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-Halfi píše:Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.Antonin píše: Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.
videl jse mto nekde na internetu, ale ted to nemohu najit. Pobliz Plzne to dela Beran - v Dolanech tel. 608233981 ten to delal mne a to velmi solidne za 2500,-bernardi píše:nevies kto to robi na slovensku???nemas kontakt?Antonin píše:delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-Halfi píše: Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.
Jinak na www.bgcare.cz jsou kontakty na obchodni zastupce a je tam i nejaky seznam servisu.
A nebyl nahodou servis na kopci?rendys píše:tak to mam za sebou, rozvody dle mechanika nebyly presne nastavene, egr zasrany, ze dle nej nemohl vubec fungovat, nastaveno, vycisteno, cestou do servisu(22km) spotr. 6,6 ze servisu 5,6. Takze to vypada na navrat starych dobrych casu.

Ja jazdim prevazne na 66kW octavii 85% v meste a mam dennu spotrebu 7,8 - 8 litrov. dlhodoba spotreba 8 litrov. Je to kurva dost.
Naposledy upravil(a) lapsho dne 14 led 2008, 19:43, celkem upraveno 1 x.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
- markusaurelius
- Přispěvovatel
moj tiez papa 7 az 8 l, ale jemu je v podstate jedno aka rychlost.. ci idem 100 alebo 160 furt mam spotrebu medzi 7 az 8 l
tiez som menil vsetky filtre, tak hadam ze to budu rozvody, nerad by som platil este 4000 sk za precistenie tym BG care pripravkom, ale koniec koncov budem musiet ak bude treba
tiez som menil vsetky filtre, tak hadam ze to budu rozvody, nerad by som platil este 4000 sk za precistenie tym BG care pripravkom, ale koniec koncov budem musiet ak bude treba

96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
v meste som urobil cca 50km za den aspotreba zacala padat na 7.7-7.8L . Myslim,ze po 15 km ktore urobim po meste neni skutocna realna hodnota. Zaklad je predsa sa riadit skutocnym meranim podla tankovania. Viac ako 8 som v meste nemal musim povedat. na plne natankovanie som urobil 1120 km takmer po vrch hrdla v nadrzi samozrejme dialnica. Takych 7 litrov by ma v meste potesilo viac. Po Bratislave mi po cca 60km ukazalo dennu spotrebu 5,6l.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....