Spotřeba PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Antonin
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Antonin »

Halfi píše:
Antonin píše:
Halfi píše: Takze jsem se trochu informoval o tomhle systemu. S vymenou oleje to nema nic spolecneho. ten pripravek se pomoci nejakeho pristroje aplikuje primo do spalovaciho systemu, tzn. auto v tu chvili nejde na naftu ale na tu chemikalii. Cely proces trva asi pul hodiny.

Cena toho pripravku pro dieslove motory je BG Diesel Care (no. 229) 480,-. Vcetne prace se da pry vejit do 1000,- kc.
Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.
Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.
delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-
Halfi
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Halfi »

Antonin píše:
Halfi píše:
Antonin píše: Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.
Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.
delaji se vstrikovací trysky, skrtící klapky ze sacího potrubí, ventily .... a pak se jeste prida BG44K do paliva. Ale jestli jsi nasel nekoho levnejsiho, pak super. Ja jsem za to dal 2.500,- a vim, ze na Slovensku to delaji za 4000SK,-
Ok. to jsme se asi trochu nepochopili. Ja jsem mluvil o dekarbonizaci motoru coz se dela aplikaci jedne latky do motoru a to je vse. To stoji okolo 1000 - 1500 Kc. Ty jsi do toho zaradil jeste vycisteni EGR systemu atd. To se samosrejme potom penizky napocitaji. :-)
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

Antonin píše:
Halfi píše:
Antonin píše: Cena je vyssi, kdyz se dela vse komplet, tak je to asi za 2500,- a doporucuje se to provest s vymenou oleje, ale asi to neni podmineno.
nevies kto to robi na slovensku???nemas kontakt?
Antonin
Sběrač informací

Příspěvek od Antonin »

bernardi píše:
Antonin píše:
Halfi píše: Nevim co myslis tim, ze se to dela komplet. Mluvil jsem primo s borcem, ktery ma zastoupeni BGCARE a ten mi rekl to, co jsem psal v predchozim prispevku.
nevies kto to robi na slovensku???nemas kontakt?
videl jse mto nekde na internetu, ale ted to nemohu najit. Pobliz Plzne to dela Beran - v Dolanech tel. 608233981 ten to delal mne a to velmi solidne za 2500,-
Halfi
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Halfi »

Jinak na www.bgcare.cz jsou kontakty na obchodni zastupce a je tam i nejaky seznam servisu.
tacho
Přispěvovatel

Příspěvek od tacho »

rendys píše:tak to mam za sebou, rozvody dle mechanika nebyly presne nastavene, egr zasrany, ze dle nej nemohl vubec fungovat, nastaveno, vycisteno, cestou do servisu(22km) spotr. 6,6 ze servisu 5,6. Takze to vypada na navrat starych dobrych casu.
A nebyl nahodou servis na kopci? :D Dělám si srandu. Mám stejný problém, taky se mi zdá, že to po výměně rozvodů žere tak o půl litru až litr víc. Nechal jsem si to dělat ve značkovým servisu, ael asi jim to hodím na hlavu ať zkontrolujou nastavení...
lapsho
Přispěvovatel

Příspěvek od lapsho »

Ja jazdim prevazne na 66kW octavii 85% v meste a mam dennu spotrebu 7,8 - 8 litrov. dlhodoba spotreba 8 litrov. Je to kurva dost.
Naposledy upravil(a) lapsho dne 14 led 2008, 19:43, celkem upraveno 1 x.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
markusaurelius
Přispěvovatel

Příspěvek od markusaurelius »

Chlapci aj ja som mal po rozvodoch vyššiu spotrebu, ale išla zima tak neviem .. auto je už preč .. ale asi to bolo tými rozvodmi .. nebol tam, ale taký nárast spotreby asi, ale hneď som si to všimol po ceste zo servisu. fu ha ..
VW G5 R32 DSG
dodosvk
Přispěvovatel

Příspěvek od dodosvk »

moj tiez papa 7 az 8 l, ale jemu je v podstate jedno aka rychlost.. ci idem 100 alebo 160 furt mam spotrebu medzi 7 az 8 l

tiez som menil vsetky filtre, tak hadam ze to budu rozvody, nerad by som platil este 4000 sk za precistenie tym BG care pripravkom, ale koniec koncov budem musiet ak bude treba (wallbash)
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
lapsho
Přispěvovatel

Příspěvek od lapsho »

v meste som urobil cca 50km za den aspotreba zacala padat na 7.7-7.8L . Myslim,ze po 15 km ktore urobim po meste neni skutocna realna hodnota. Zaklad je predsa sa riadit skutocnym meranim podla tankovania. Viac ako 8 som v meste nemal musim povedat. na plne natankovanie som urobil 1120 km takmer po vrch hrdla v nadrzi samozrejme dialnica. Takych 7 litrov by ma v meste potesilo viac. Po Bratislave mi po cca 60km ukazalo dennu spotrebu 5,6l.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“