Reference Maxtuning a Chipexpert

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dali
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Reference Maxtuning a Chipexpert

Příspěvek od dali »

Nevíte prosím někdo jak kvalitní chiptuning dělají tyto dvě firmy: Maxtuning (p. Kutil) z Prahy a Chipexpert z Brna? (u obou je možné, že se píšou jako 2 slova zvlášť). Máte s nima někdo zkušenost? Kamarád si od jednoho z nich chce nechat nachipovat PD, tak jsem mu slíbil že se poptám. Předem díky za odpovědi.
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

A proč nezvolí kamarád Dieselpower? :)
http://race.dieselpower.cz/Produkty/katalog-uprav.php
Obrázek
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

celemu by som dal asi nazov Maxexpert. To by bolo vystizne. Skontaktuj dieselpower alebo konkretne REESHA a budes spokojny. neries radsej ine alternativy.
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

nebo abctuning, tam ti daj i zaruku a naramek na ruku
vw passat tdi pd 180ps/420nm
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

Je to o tom, že u obou má kamarád přes známý cestičku ke slevě. To že se mu aspoň poptám, když už chce šetřit vzešlo ze mě. Při vší úctě snad to zase tak černobílý neni, že by kromě Dieselpoweru bylo všechno špatný ;) . Já tohle fórum našel, když už jsem měl nachipováno jinde, jinak bych (přinejmenším) vážně uvažoval o chipu, popřípadě i tryskách od Dieselpoweru.
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

no tak my vime na koho je spoleh a jestli se on spoleha na ne to je jeho vec ;)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

warhead_cz píše:no tak my vime na koho je spoleh a jestli se on spoleha na ne to je jeho vec ;)
OK, to vám chlapi neberu, jenom jsem chtěl vědět, jestli někdo nemá echo že by to bylo něco totálně špatnýho jako například ABC tuning. A zase sleva od známých nemusí bejt bezpodmínečně šetření na nesprávným místě.
Jindra
Přispěvovatel

Příspěvek od Jindra »

chucky píše:nebo abctuning, tam ti daj i zaruku a naramek na ruku
(LOL) (LOL) (wallbash)
Fabka TDI vše červeně
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

Tak já bych vycházel z presumpce neviny (noteeth) Když o někom nic nevím, eště to neznamená, že je špatnej. ;) Jestli maj ty firmy spokojený zákazníky, tak patrně nebudou nic pohledávat na fóru Dieselpoweru. Právě proto píšu dotaz sem, protože si myslím, že kdyby od nich někdo měl úplně špatnej chip, a pak si nechal udělat chip od Dieselpoweru a byl tam propastnej rozdíl, tak mi to snad napíše. Já sem na tohle fórum přišel taky až na základě pochybností o kvalitě chiptuningu na mým autě. Zatím to vidím tak, že ani jedna z firem neni tak špatná, aby tím byla profláklá.
MareC3k
Přispěvovatel

Příspěvek od MareC3k »

O tyzden by som rad navstivil Brana BH motor na upravu softu, tak potom mozem dat nejake referencie :)
zatial co boli chlapci tuto z fora pri nom, tak vsetci boli spokojni... kdo umi ten umi
Audi A6, 3.0TDi AvantQ, BMK 165kW@220kW, VW Touran, 1.9TDi, BKC 77kW@96kW, '06
dodosvk
Přispěvovatel

Příspěvek od dodosvk »

to zalezi len na tebe, ak mas rad kvalitu, ktoru si vies vychutnat, tak urcite Reesha alebo BH motor, a ak si vystacis s priemerom tak zvysok. Kazdy ma pravo si vybrat ;)
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

pana Kutila znám osobně a spokojenost , první auto mi čipoval tak před 8 roky , má ho stále kamarád , najeto má s čipem 120 000km, celkově 320 000km, je to motor 1Z,(a nebyl to jediný tento motor) načipoval v okolí dost aut různých značek, a pokud vím tak všechny dodnes jezdí, kdyby to bylo tak špatný tak už dávno museli umřít, takže bych taky trochu brzdil se soudem , neříkám že umí dělat softy na míru, ale se zákládním jsem byl spokojenej
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

MareC3k píše:O tyzden by som rad navstivil Brana BH motor na upravu softu, tak potom mozem dat nejake referencie :)
zatial co boli chlapci tuto z fora pri nom, tak vsetci boli spokojni... kdo umi ten umi
Určitě sem hoď reference na jaký hodnoty AEL dostal (mám stejnej motor ve Volvu), jinak to že je Braňo dobrej se tu všeobecně ví :)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Ale pani tolka chvala. Aj ja sa mozem seknut a nemusi nieco vyjst nad ocakavania. Robim to dlho a snazim sa to robit co najlepsie ale to neznamena ze sa nemozem pomylit. len tolko (noteeth)
DANO PANCI
Přispěvovatel

Příspěvek od DANO PANCI »

BH motor píše:Ale pani tolka chvala. Aj ja sa mozem seknut a nemusi nieco vyjst nad ocakavania. Robim to dlho a snazim sa to robit co najlepsie ale to neznamena ze sa nemozem pomylit. len tolko (noteeth)
Tak - tak :?
VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“