Reference Maxtuning a Chipexpert
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Reference Maxtuning a Chipexpert
Nevíte prosím někdo jak kvalitní chiptuning dělají tyto dvě firmy: Maxtuning (p. Kutil) z Prahy a Chipexpert z Brna? (u obou je možné, že se píšou jako 2 slova zvlášť). Máte s nima někdo zkušenost? Kamarád si od jednoho z nich chce nechat nachipovat PD, tak jsem mu slíbil že se poptám. Předem díky za odpovědi.
Je to o tom, že u obou má kamarád přes známý cestičku ke slevě. To že se mu aspoň poptám, když už chce šetřit vzešlo ze mě. Při vší úctě snad to zase tak černobílý neni, že by kromě Dieselpoweru bylo všechno špatný
. Já tohle fórum našel, když už jsem měl nachipováno jinde, jinak bych (přinejmenším) vážně uvažoval o chipu, popřípadě i tryskách od Dieselpoweru.

- warhead_cz
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
OK, to vám chlapi neberu, jenom jsem chtěl vědět, jestli někdo nemá echo že by to bylo něco totálně špatnýho jako například ABC tuning. A zase sleva od známých nemusí bejt bezpodmínečně šetření na nesprávným místě.warhead_cz píše:no tak my vime na koho je spoleh a jestli se on spoleha na ne to je jeho vec
Tak já bych vycházel z presumpce neviny
Když o někom nic nevím, eště to neznamená, že je špatnej.
Jestli maj ty firmy spokojený zákazníky, tak patrně nebudou nic pohledávat na fóru Dieselpoweru. Právě proto píšu dotaz sem, protože si myslím, že kdyby od nich někdo měl úplně špatnej chip, a pak si nechal udělat chip od Dieselpoweru a byl tam propastnej rozdíl, tak mi to snad napíše. Já sem na tohle fórum přišel taky až na základě pochybností o kvalitě chiptuningu na mým autě. Zatím to vidím tak, že ani jedna z firem neni tak špatná, aby tím byla profláklá.

pana Kutila znám osobně a spokojenost , první auto mi čipoval tak před 8 roky , má ho stále kamarád , najeto má s čipem 120 000km, celkově 320 000km, je to motor 1Z,(a nebyl to jediný tento motor) načipoval v okolí dost aut různých značek, a pokud vím tak všechny dodnes jezdí, kdyby to bylo tak špatný tak už dávno museli umřít, takže bych taky trochu brzdil se soudem , neříkám že umí dělat softy na míru, ale se zákládním jsem byl spokojenej
Určitě sem hoď reference na jaký hodnoty AEL dostal (mám stejnej motor ve Volvu), jinak to že je Braňo dobrej se tu všeobecně víMareC3k píše:O tyzden by som rad navstivil Brana BH motor na upravu softu, tak potom mozem dat nejake referencie
zatial co boli chlapci tuto z fora pri nom, tak vsetci boli spokojni... kdo umi ten umi

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0