senzor příčného zrychlení Golf IV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
autoelektrika
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

senzor příčného zrychlení Golf IV

Příspěvek od autoelektrika »

Mám probrém,píše mi to chyba v obvodu,ale prej to odchází.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Nemáte ho někdo na prodej?Číslo je 1J0907657B.Je to Golf IV,1.9TDi,r.v.2001
Dííík
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

je to taka mala krabicka pod sedackou,ktora sluzi na vystrelenie bočneho airbagu. tolko viem podla nazvu. Je to v strede pod kobercom
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

toto je buď pro ESP, to je umístěný na sloupku volantu nebo u 4motionu za schránkou spolujezdce, dostse serou a stojí 4000,-. Někdy se podaří opravit, musí se opatrně odškrabat ten silikon co je to v něm zalitý, pak odpájet ty kontakty co vedou do zásuvky, pak vydloubnout ten tišťák a z druhé strany propájet toho švába ;)
servismam tomas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: senzor příčného zrychlení Golf IV

Příspěvek od servismam tomas »

autoelektrika píše:Mám probrém,píše mi to chyba v obvodu,ale prej to odchází.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Nemáte ho někdo na prodej?Číslo je 1J0907657B.Je to Golf IV,1.9TDi,r.v.2001
Dííík
mam stejny problem stejna chyba i auto senzor sem vymenil a porad nic nemusi se jeste neco nastavit nebo prizpusobit ? diky za rady
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Teď jsem to rozebral,odpájel,vyndal tišťák a zespoda nemám švába,ale plech přes třičtvrtě té destičky nabodovanej na 7 bodech cínu.Teď nevím jestli to mám odletovat,protože nevím jestli tam je ten šváb.... :-((.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
Tak co teď?Dííík
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Sorry,šváb 4x7 nožiček. a pak dvě malé klasické paměti 2x4 nožičky.Toto vše je hned po sundání vrchního plastového víčka.Umístění krabičky je u volantové tyče.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jé, já jsem to blbě přečetl, sorry, měl jsem na mysli čidlo pro podélný zrychlení, ty jsou i na 4tyřkolkách bez ESP, čidlo pro příčný zrychlení je jen na autech s ESP, to jsem ještě nekuchal, ale každopádně bych ho zkusil propájet jestli to nepomůže
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

:)
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Už jsem to vyřešil.Po čtyřech hodinách jsem to rozebral a opravil ;)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

pomohlo to propájení?
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Pomohlo,ale rozebíral jsem tu malou krabičku,přímo ten snímač příčného zrychlení.Poprvé jsem rozebral tu velkou vedle toho a to je nějakej snímač míry.Tu hmotu z té malé jsem doloval 3 hodiny,abych neporušil ten tišták co je pod ní.Narazil jsem na tišťák a musel jsem odsávačkou odsád cín z těch třech nožiček,co vedou z konektoru.Pak jsem vyndal tišťak a zůstal v krabičce přilepenej procesor.Ten jsem doloval další hodinu,abych ho nezničil.Zůstali na něm na štěstí všechny nožičky.No a pak jsem všechno vyčistil,naletoval procesor a vše proletoval.Zkusil jsem to a fungovalo to,tak jsem to zpátky zalil tavnou pistolkou a vše je O.K..Je to tak na 4-5 hodin práce a fakt pakárna,ale vyplatilo se,když nová stojí 4500,-.Myslím,že byl studeňák na tom procesoru(myslím,než jsem ho utrhl :-) ).
smej0191
Přispěvovatel

Příspěvek od smej0191 »

prosim vas podla coho sa da identifikovat ten snimac priecneho zrychlenia? nemal by niekto dake foto? mne v galimexe povedali ze moj GIV SDI AQM rv 2000 ma tie snimace dva pod vodicovou a spolujazdcovou sedackou
maros261177
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

autoelektrika píše:Teď jsem to rozebral,odpájel,vyndal tišťák a zespoda nemám švába,ale plech přes třičtvrtě té destičky nabodovanej na 7 bodech cínu.Teď nevím jestli to mám odletovat,protože nevím jestli tam je ten šváb.... :-((.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
Tak co teď?Dííík
Ahoj, kde si mal umiestneny ten spinac priecneho zrychlenia v aute? (pod volantom, pod sedacku?)
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

U volantové tyče pod budíkama.
majo8229
Přispěvovatel

Příspěvek od majo8229 »

Mám ten istý problém.Snímač priečneho zrýchlenia G200 Golf IV r.v.99.Umiestnenie pod volantom.Niekedy ostáva svietiť.Vymenil som ho a stále to isté.Vie mi niekto poradiť čo s tým?Pravdepodobne nejaké ukostrovacie body?teraz v zime mi to ostáva svietiť málokedy ale v lete skoro vždy a len počas jazdy.Hodnota toho čidla OK aj základné nastavenie.Na Vagu- 01423.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“