senzor příčného zrychlení Golf IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
senzor příčného zrychlení Golf IV
Mám probrém,píše mi to chyba v obvodu,ale prej to odchází.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Nemáte ho někdo na prodej?Číslo je 1J0907657B.Je to Golf IV,1.9TDi,r.v.2001
Dííík

Dííík
je to taka mala krabicka pod sedackou,ktora sluzi na vystrelenie bočneho airbagu. tolko viem podla nazvu. Je to v strede pod kobercom

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A  REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
						toto je buď pro ESP, to je umístěný na sloupku volantu nebo u 4motionu za schránkou spolujezdce, dostse serou a stojí 4000,-. Někdy se podaří opravit, musí se opatrně odškrabat ten silikon co je to v něm zalitý, pak odpájet ty kontakty co vedou do zásuvky, pak vydloubnout ten tišťák a z druhé strany propájet toho švába 

- servismam tomas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: senzor příčného zrychlení Golf IV
mam stejny problem stejna chyba i auto senzor sem vymenil a porad nic nemusi se jeste neco nastavit nebo prizpusobit ? diky za radyautoelektrika píše:Mám probrém,píše mi to chyba v obvodu,ale prej to odchází.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Nemáte ho někdo na prodej?Číslo je 1J0907657B.Je to Golf IV,1.9TDi,r.v.2001
Dííík
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to rozebral,odpájel,vyndal tišťák a zespoda nemám švába,ale plech přes třičtvrtě té destičky nabodovanej na 7 bodech cínu.Teď nevím jestli to mám odletovat,protože nevím jestli tam je ten šváb....  (.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
(.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
Tak co teď?Dííík

(.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
(.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).Tak co teď?Dííík
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo,ale rozebíral jsem tu malou krabičku,přímo ten snímač příčného zrychlení.Poprvé jsem rozebral tu velkou vedle toho a to je nějakej snímač míry.Tu hmotu z té malé jsem doloval 3 hodiny,abych neporušil ten tišták co je pod ní.Narazil jsem na tišťák a musel jsem odsávačkou odsád cín z těch třech nožiček,co vedou z konektoru.Pak jsem vyndal tišťak a zůstal v krabičce přilepenej procesor.Ten jsem doloval další hodinu,abych ho nezničil.Zůstali na něm na štěstí všechny nožičky.No a pak jsem všechno vyčistil,naletoval procesor a vše proletoval.Zkusil jsem to a fungovalo to,tak jsem to zpátky zalil tavnou pistolkou a vše je O.K..Je to tak na 4-5 hodin práce a fakt pakárna,ale vyplatilo se,když nová stojí 4500,-.Myslím,že byl studeňák na tom procesoru(myslím,než jsem ho utrhl  ).
 ).

).
 ).- 
				maros261177
- Přispěvovatel
Ahoj, kde si mal umiestneny ten spinac priecneho zrychlenia v aute? (pod volantom, pod sedacku?)autoelektrika píše:Teď jsem to rozebral,odpájel,vyndal tišťák a zespoda nemám švába,ale plech přes třičtvrtě té destičky nabodovanej na 7 bodech cínu.Teď nevím jestli to mám odletovat,protože nevím jestli tam je ten šváb....(.Nějaký šváb je zezhora 7x7 nožiček,ale je to z té strany co jsem odklopil to víčkop z té krabičky..Bohužel zatím nevím co je zespoda pod tím plechovím víčkem(ten co je přicínovanej na 7 bodech).
Tak co teď?Dííík
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
						- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám ten istý problém.Snímač priečneho zrýchlenia G200 Golf IV r.v.99.Umiestnenie pod volantom.Niekedy ostáva svietiť.Vymenil som ho a stále to isté.Vie mi niekto poradiť čo s tým?Pravdepodobne nejaké ukostrovacie body?teraz v zime mi to ostáva svietiť málokedy ale v lete skoro vždy a len počas jazdy.Hodnota toho čidla OK aj základné nastavenie.Na Vagu- 01423.