Výměna zadních destiček na Passatu B6
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna zadních destiček na Passatu B6
Zdravím, i když to spíš spadá pod údržbu, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenost s výměnou zadních brzdových destiček na Passatu B6, t.j. s elektrickou ruční brzdou. Prý se nejprve přes diagnostiku musí otevřít brzdiče.
Našel jsem k tomu návod na motordiagu:
http://www.motordiag.cz/info/priklady#10
Ale radši se chci někoho zeptat jak to v praxi funguje a jestli s tím nejsou problémy, než se do toho pustím. Jestli se to tady už řešilo tak se omlouvám.
Našel jsem k tomu návod na motordiagu:
http://www.motordiag.cz/info/priklady#10
Ale radši se chci někoho zeptat jak to v praxi funguje a jestli s tím nejsou problémy, než se do toho pustím. Jestli se to tady už řešilo tak se omlouvám.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
jde to i bez Vase aVagcomu A6 2006 3.0 tdi ale nepovím jen že je to hroooozně jednoduchý a bez chyb v řj.parkovací brzdy

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Stačí rozebrat stavěcí motorky a pak zase složit dokupy, ale je to čuňárna nejhoršího kalibru a práce navíc. Kromě toho je od výrobce následně předepsán funkční test, který bez VAGu neuděláš. Motordiag to má solidně popsané, toho bych se držel. Jen jim v seznamu chybí Tiguan. Má stejný systém EPB (eFSB).Ladas píše:jde to i bez Vase aVagcomu A6 2006 3.0 tdi ale nepovím jen že je to hroooozně jednoduchý a bez chyb v řj.parkovací brzdy![]()
![]()
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
By ses Divil když jsem to dělal prvně měl jsem vase a nic jsem s ním neudělal měl starej soft,frajer měl jet na slovensko byl pátek a desky na plech ale zdravý rozum zvýtězil a bez zásahu do hydraulického systému nebo přepólování elektriky prasete stačilo myslet...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Díky všem za info. Jen pro Ladase - tohle fórum je k tomu aby si lidi vymenovali informace a ne aby machrovali ze neco umi, ale nepovi.Ladas píše:By ses Divil když jsem to dělal prvně měl jsem vase a nic jsem s ním neudělal měl starej soft,frajer měl jet na slovensko byl pátek a desky na plech ale zdravý rozum zvýtězil a bez zásahu do hydraulického systému nebo přepólování elektriky prasete stačilo myslet...
Takze jestli vis neco zajimaveho - fajn tak to rekni, jinak nam vsem muzes usetrit misto na obrazovce prohlizece!
Nemachruju zeptej se bugse-bunnyho on to ví proč jsem "tajemný"...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower