plnící tlak

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pirat
Sběrač informací
Odpovědi: 0

plnící tlak

Příspěvek od Pirat »

Zdravím,nevíte někdo jaký je plnící tlak u BMW E36 318tds a 325 td?tds?
Naposledy upravil(a) Pirat dne 04 úno 2008, 22:41, celkem upraveno 1 x.
Martinéz
Nováček

Příspěvek od Martinéz »

u 325td by to melo byt 0,65baru...
1995 BMW 525td Mpaket.. oldskoolovy elegan
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

0,65?to bych tipoval ze tolik fouka 318tds ne?
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

vidim ze nikdo nevi,nebo to taji (LOL)
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mě u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr. :-D
Naposledy upravil(a) Bosis dne 06 úno 2008, 22:15, celkem upraveno 1 x.
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

Bosis píše:Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mně u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr. :-D
Diky za odpověd,a nahodou jake je to u 318tds??? Ja uz mám budik nainstalovany tlaci 0,9 bar a ptam se protoze to mam trosku přestavěné.Obrázek
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

318tds nevím,ale myslím si,že asi taky kolem 1 baru takže ti to tlačí gut řekla Růt a spolkla úd.Ale jestli se s ní nechceš loučit tak ji nepřidávej.
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

Bosis píše:318tds nevím,ale myslím si,že asi taky kolem 1 baru takže ti to tlačí gut řekla Růt a spolkla úd.Ale jestli se s ní nechceš loučit tak ji nepřidávej.
Ja kazdopadne zustavam u 0,9bar.Nekde sem cet ze 318tds by mela mit 0,7bar ale nevim to urcite.
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

0.9bar v serii - po chipu 1.1-.1.2 bezpečnych.
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

chucky píše:0.9bar v serii - po chipu 1.1-.1.2 bezpečnych.
To pises o 318tds?
RadekP
Přispěvovatel

Příspěvek od RadekP »

Pirat píše:
Bosis píše:Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mně u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr. :-D
Diky za odpověd,a nahodou jake je to u 318tds??? Ja uz mám budik nainstalovany tlaci 0,9 bar a ptam se protoze to mam trosku přestavěné.Obrázek
Jak jsi spokojený s tímhle budíkem? Ukazuje přesně a plynule? Taky si ho chci pořídit, ale mnozí mi radí at si koupim kvalitnější.Díky za info..
Pirat
Sběrač informací

Příspěvek od Pirat »

RadekP píše:
Pirat píše:
Jak jsi spokojený s tímhle budíkem? Ukazuje přesně a plynule? Taky si ho chci pořídit, ale mnozí mi radí at si koupim kvalitnější.Díky za info..
Plynule ukazuje a presne doufam taky :D zatim to je spoko ale auto mam jeste nedodelane tak sem moc s nim nenajezdil,ale jak pisu zatim to je dobre.Ale poslali mi jiny budik tam ten byl jen do 1,5bar objednaval jsem ho v autodoplnkach.cz
Odpovědět

Zpět na „BMW“