plnící tlak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Pirat
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
plnící tlak
Zdravím,nevíte někdo jaký je plnící tlak u BMW E36 318tds a 325 td?tds?
Naposledy upravil(a) Pirat dne 04 úno 2008, 22:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mě u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr. 

Naposledy upravil(a) Bosis dne 06 úno 2008, 22:15, celkem upraveno 1 x.
- Pirat
- Sběrač informací
Diky za odpověd,a nahodou jake je to u 318tds??? Ja uz mám budik nainstalovany tlaci 0,9 bar a ptam se protoze to mam trosku přestavěné.Bosis píše:Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mně u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr.

- RadekP
- Přispěvovatel
Jak jsi spokojený s tímhle budíkem? Ukazuje přesně a plynule? Taky si ho chci pořídit, ale mnozí mi radí at si koupim kvalitnější.Díky za info..Pirat píše:Diky za odpověd,a nahodou jake je to u 318tds??? Ja uz mám budik nainstalovany tlaci 0,9 bar a ptam se protoze to mam trosku přestavěné.Bosis píše:Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mně u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr.
- Pirat
- Sběrač informací
Plynule ukazuje a presne doufam takyRadekP píše:Jak jsi spokojený s tímhle budíkem? Ukazuje přesně a plynule? Taky si ho chci pořídit, ale mnozí mi radí at si koupim kvalitnější.Díky za info..Pirat píše:Diky za odpověd,a nahodou jake je to u 318tds??? Ja uz mám budik nainstalovany tlaci 0,9 bar a ptam se protoze to mam trosku přestavěné.Bosis píše:Co já vim tak 2.5tds má plnící tlak kolem jednoho baru a při turbotlaku 1.15baru se otevírá waste-gate.Ale setkal jsem se i s tds asi chipovanejma a tam jsem naměřil 1.35baru,ale to je dle mně u takových to veteránů vypisování úmrtního listu motoru.Takovýhle auta se mají nechat v klidu dojezdit.Ale můžeš to i změřit.Dej T-kus na hadičku vedoucí ke snímači tlaku turba,tím si vyvedeš tlak v sání delší hadičkou do kabiny a hurá měřit,ale hlavně to někam nenaboř ,když budeš furt koukat na manometr.