Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
rici.houba píše:...kdo by mi to zapojil??? Nechci se šťourat v elektrice...
Je to mechanika jen trubička a jedno plus a mínus
Neboj, jestli nemáš lachtaní nemoc
...já vím...tak OK,budu si věřit!!!!!! Akorát,kam zapojim ty dráty??? nechci se vrtat v přepínači na světla...
No kostra je jedno, někde a plus jsem hodil na X75 u relátek, stejně se svítí pořád tak to mám po klíčku... Až bude tepleji tak to budu muset předělat, protože mi to svítí nějak moc...
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
miš píše:
Je to mechanika jen trubička a jedno plus a mínus
Neboj, jestli nemáš lachtaní nemoc
...já vím...tak OK,budu si věřit!!!!!! Akorát,kam zapojim ty dráty??? nechci se vrtat v přepínači na světla...
No kostra je jedno, někde a plus jsem hodil na X75 u relátek, stejně se svítí pořád tak to mám po klíčku... Až bude tepleji tak to budu muset předělat, protože mi to svítí nějak moc...
rici.houba píše:
Ježišmarjááá,už vidim,jak tam něco zkopu!!!!!
Ne ne maximálně ta elektrika skope tebe
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
miš píše: