VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut...
Zdravim všetkých tu. Som tu prvýkrát, tak prosím Vás o zhovievavosť. Snažil som sa nájsť potrebné info v o FAQ, ako aj v celom fóre, no po troch hodinách som sa rozhodol spýtať priamo.
Mam VAGTACHO usb v2.2
MOJE OTÁZKY:
1.) Čo všetko s tým dokážem sporaviť
2.) Nemáte niekto kompletný návod? (Teda postupné kroky: najprv zasunúť kábel, potom naštartovať, atď... Možno to pre vás znie amatérsky, no ja som amatér a začínam s tým, tak preto je predsa aj takéto fórum, aby radilo. Ďakujem z apochopenie.)
3.) Nemáte niekto kompletný zoznam áut, ktoré podporuje tento konektor?
4.) Exuistuje pre túto verziu funikčný CZ soft, ak áno, nemáte link?
5.) Plánujem kúpiť oficiálne VAG-COM, ktorý odporúčate (VAG-COM PROFI, MAx, STANDARD) ako aj VAG-COMMANDER (ktory je naefektivnejsie kupit?) a od ktorého predajcu? Zároveň sa chcem spýtať na softvér pre Autoservisy. Na www.auto-diagnostika.cz je púonúlaný program autoservis, no ich link na Příručky a příslušenství, nefunguje... Nemáte info, resp. vaše názory na soft pre autoservis?
ZA VŠETKY ODPOVEDE A TRPEZLIVOSŤ VOPRED VRELÁ VĎAKA.
POPIS DODAVATEĽA:
Špeciálny USB adaptér pre použitie s programom VAG Tacho.
Ide s ním urobit kompletný servis palubných dosiek a imobilizérov vozidiel koncernu VW (VW/Audi/Seat/Škoda). Umožňuje nastavenie počítadla kilometrov, čítanie PIN kódu, čítanie/zápis eeprom atd... Pripája sa cez diagnostickú zásuvku vo vozidle.
Mam VAGTACHO usb v2.2
MOJE OTÁZKY:
2.) Nemáte niekto kompletný návod? (Teda postupné kroky: najprv zasunúť kábel, potom naštartovať, atď... Možno to pre vás znie amatérsky, no ja som amatér a začínam s tým, tak preto je predsa aj takéto fórum, aby radilo. Ďakujem z apochopenie.)
5.) Plánujem kúpiť oficiálne VAG-COM, ktorý odporúčate (VAG-COM PROFI, MAx, STANDARD) ako aj VAG-COMMANDER (ktory je naefektivnejsie kupit?) a od ktorého predajcu? Zároveň sa chcem spýtať na softvér pre Autoservisy. Na www.auto-diagnostika.cz je púonúlaný program autoservis, no ich link na Příručky a příslušenství, nefunguje... Nemáte info, resp. vaše názory na soft pre autoservis?
POPIS DODAVATEĽA:
Ide s ním urobit kompletný servis palubných dosiek a imobilizérov vozidiel koncernu VW (VW/Audi/Seat/Škoda). Umožňuje nastavenie počítadla kilometrov, čítanie PIN kódu, čítanie/zápis eeprom atd... Pripája sa cez diagnostickú zásuvku vo vozidle.
Re: VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut
Zkus se kouknout na různé dodavatele. To je nejlepší zdroj informací. Já preferuji Motrodiag, mám od nich kabely. Najdeš tam i informace k VAG TACHU viz. http://www.motordiag.cz/produkt/adapter ... ho-usb-2.2okieman píše:Zdravim všetkých tu. Som tu prvýkrát, tak prosím Vás o zhovievavosť. Snažil som sa nájsť potrebné info v o FAQ, ako aj v celom fóre, no po troch hodinách som sa rozhodol spýtať priamo.
Mam VAGTACHO usb v2.2
MOJE OTÁZKY:
POPIS DODAVATEĽA:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Kde ty kabely proboha kupujete,že Vám k tomu nic nedají ani neřeknou?
Kdo ví co máš za verzy Vag-tacha,nesmíš věřit všemu co ti někdo nakuká,zvlášť když tomu nerozumíš.Je dobré si o dané věci vždy zjistit max.informací a pak něco koupit.Vše už tu bylo tisíckrát probráno.

Kdo ví co máš za verzy Vag-tacha,nesmíš věřit všemu co ti někdo nakuká,zvlášť když tomu nerozumíš.Je dobré si o dané věci vždy zjistit max.informací a pak něco koupit.Vše už tu bylo tisíckrát probráno.

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
- vitusmotuz
- Přispěvovatel
mam najradsej ked sa niekto s prepacenim serie do niecoho o com nema ani paru a potom sa pyta na co to sluzi atd
ved to je az na smiech.Uz radsej no comment 

Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;
Kedysi: VW Polo 1,4 16V; Comfortline 2003 kod motora BBY č.prevod. GET;
Diagnostika: USB OBD II K+CAN; VCDS 17.1.3 CZ by jokir
Kedysi: VW Polo 1,4 16V; Comfortline 2003 kod motora BBY č.prevod. GET;
Diagnostika: USB OBD II K+CAN; VCDS 17.1.3 CZ by jokir
No na škodě 120, kterou poptáváš ti stačí obyčejnej šroubovák, tam immo nenílajla199 píše:Mam problem ukradli mi kluc a na start potrbujemm kot imobilizera ako to mam spravit mam vag hex kabel islo bi mi aj vag yacho nanom nemam s vag tach skusenosti porate

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Však v klidu, čte rychlostí jeden řádek za hodinu, přečet první 3 řádky a vzdal to. Není se čemu divit. Nechci se ho dotknout, ale jestli nemumí číst, neměl by umět ani psátvitusmotuz píše:mam najradsej ked sa niekto s prepacenim serie do niecoho o com nema ani paru a potom sa pyta na co to sluzi atdved to je az na smiech.Uz radsej no comment

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??