VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut...

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
okieman
Nováček
Odpovědi: 0

VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut...

Příspěvek od okieman »

Zdravim všetkých tu. Som tu prvýkrát, tak prosím Vás o zhovievavosť. Snažil som sa nájsť potrebné info v o FAQ, ako aj v celom fóre, no po troch hodinách som sa rozhodol spýtať priamo.

Mam VAGTACHO usb v2.2

MOJE OTÁZKY:
1.) Čo všetko s tým dokážem sporaviť
2.) Nemáte niekto kompletný návod? (Teda postupné kroky: najprv zasunúť kábel, potom naštartovať, atď... Možno to pre vás znie amatérsky, no ja som amatér a začínam s tým, tak preto je predsa aj takéto fórum, aby radilo. Ďakujem z apochopenie.)
3.) Nemáte niekto kompletný zoznam áut, ktoré podporuje tento konektor?
4.) Exuistuje pre túto verziu funikčný CZ soft, ak áno, nemáte link?
5.) Plánujem kúpiť oficiálne VAG-COM, ktorý odporúčate (VAG-COM PROFI, MAx, STANDARD) ako aj VAG-COMMANDER (ktory je naefektivnejsie kupit?) a od ktorého predajcu? Zároveň sa chcem spýtať na softvér pre Autoservisy. Na www.auto-diagnostika.cz je púonúlaný program autoservis, no ich link na Příručky a příslušenství, nefunguje... Nemáte info, resp. vaše názory na soft pre autoservis?

ZA VŠETKY ODPOVEDE A TRPEZLIVOSŤ VOPRED VRELÁ VĎAKA.

POPIS DODAVATEĽA:
Špeciálny USB adaptér pre použitie s programom VAG Tacho.
Ide s ním urobit kompletný servis palubných dosiek a imobilizérov vozidiel koncernu VW (VW/Audi/Seat/Škoda). Umožňuje nastavenie počítadla kilometrov, čítanie PIN kódu, čítanie/zápis eeprom atd... Pripája sa cez diagnostickú zásuvku vo vozidle.
tacho
Přispěvovatel

Re: VAGTACHO usb v2.2 - Čo všetko s tým dokážem + zoznam aut

Příspěvek od tacho »

okieman píše:Zdravim všetkých tu. Som tu prvýkrát, tak prosím Vás o zhovievavosť. Snažil som sa nájsť potrebné info v o FAQ, ako aj v celom fóre, no po troch hodinách som sa rozhodol spýtať priamo.

Mam VAGTACHO usb v2.2

MOJE OTÁZKY:
1.) Čo všetko s tým dokážem sporaviť
2.) Nemáte niekto kompletný návod? (Teda postupné kroky: najprv zasunúť kábel, potom naštartovať, atď... Možno to pre vás znie amatérsky, no ja som amatér a začínam s tým, tak preto je predsa aj takéto fórum, aby radilo. Ďakujem z apochopenie.)
3.) Nemáte niekto kompletný zoznam áut, ktoré podporuje tento konektor?
4.) Exuistuje pre túto verziu funikčný CZ soft, ak áno, nemáte link?
5.) Plánujem kúpiť oficiálne VAG-COM, ktorý odporúčate (VAG-COM PROFI, MAx, STANDARD) ako aj VAG-COMMANDER (ktory je naefektivnejsie kupit?) a od ktorého predajcu? Zároveň sa chcem spýtať na softvér pre Autoservisy. Na www.auto-diagnostika.cz je púonúlaný program autoservis, no ich link na Příručky a příslušenství, nefunguje... Nemáte info, resp. vaše názory na soft pre autoservis?

ZA VŠETKY ODPOVEDE A TRPEZLIVOSŤ VOPRED VRELÁ VĎAKA.

POPIS DODAVATEĽA:
Špeciálny USB adaptér pre použitie s programom VAG Tacho.
Ide s ním urobit kompletný servis palubných dosiek a imobilizérov vozidiel koncernu VW (VW/Audi/Seat/Škoda). Umožňuje nastavenie počítadla kilometrov, čítanie PIN kódu, čítanie/zápis eeprom atd... Pripája sa cez diagnostickú zásuvku vo vozidle.
Zkus se kouknout na různé dodavatele. To je nejlepší zdroj informací. Já preferuji Motrodiag, mám od nich kabely. Najdeš tam i informace k VAG TACHU viz. http://www.motordiag.cz/produkt/adapter ... ho-usb-2.2
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... jinak většina věcí, na které se ptáš, se zde pochopitelně již několikrát řešila :)

Tudíž Ti radím: "nahoře v liště je takové užitečné tlačítko Hledat" (LOL) ... opravdu není účelem tohoto fóra to pro každého nováčka psát extra (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Kde ty kabely proboha kupujete,že Vám k tomu nic nedají ani neřeknou?
Kdo ví co máš za verzy Vag-tacha,nesmíš věřit všemu co ti někdo nakuká,zvlášť když tomu nerozumíš.Je dobré si o dané věci vždy zjistit max.informací a pak něco koupit.Vše už tu bylo tisíckrát probráno. :) :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
vitusmotuz
Přispěvovatel

Příspěvek od vitusmotuz »

mam najradsej ked sa niekto s prepacenim serie do niecoho o com nema ani paru a potom sa pyta na co to sluzi atd :D ved to je az na smiech.Uz radsej no comment (LOL)
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;
Kedysi: VW Polo 1,4 16V; Comfortline 2003 kod motora BBY č.prevod. GET;
Diagnostika: USB OBD II K+CAN; VCDS 17.1.3 CZ by jokir
lajla199
Nováček

Příspěvek od lajla199 »

Mam problem ukradli mi kluc a na start potrbujemm kot imobilizera ako to mam spravit mam vag hex kabel islo bi mi aj vag yacho nanom nemam s vag tach skusenosti porate
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

lajla199 píše:Mam problem ukradli mi kluc a na start potrbujemm kot imobilizera ako to mam spravit mam vag hex kabel islo bi mi aj vag yacho nanom nemam s vag tach skusenosti porate
No na škodě 120, kterou poptáváš ti stačí obyčejnej šroubovák, tam immo není (LOL) pokud jsi myslel něco jiného, než stodvácu, tak tam už obvykle immo bývá. Neser se do něj a nech si to raději od někoho udělat. (wallbash)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

vitusmotuz píše:mam najradsej ked sa niekto s prepacenim serie do niecoho o com nema ani paru a potom sa pyta na co to sluzi atd :D ved to je az na smiech.Uz radsej no comment (LOL)
Však v klidu, čte rychlostí jeden řádek za hodinu, přečet první 3 řádky a vzdal to. Není se čemu divit. Nechci se ho dotknout, ale jestli nemumí číst, neměl by umět ani psát (wallbash) . Do pravidel fóra bych nejraději prosadil pravidlo - každý opakovaný dotaz, 150x již zodpovězený = del.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“