Mám špek...VYŘEŠENO!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravim, me se tohle stavalo taky, jedu a najednou jak kdyz me nekdo chytne za fligr, auto nejele a prepnuti do nouzaku, turbo vubec nejelo. Bylo po vymene, predesly odeslo. Myslel jsem ze budou zadojeny ventily pod a nad turbem, ale prd a ve finale jsem to nekomu dal a rekl mi, ze slo o preklapeni turba(????) od te doby tahne krasne...
Powered By OCTAVIA
Re: VAJNY
Váha píše až za roh a už byla i jiná turbo je KKK lopatky volné i za tepla...VW píše:Ahoj VW Passat 1.9 TD PD 74 kw : Já měl to samé, vyčistil jsem lopatky na turbu(Garet) a nakonec vyměnil eště váhu vzduchu a bylo to OK(jinak váha na Vagu nic neukazovala, ale přesto byla v čoudu).
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Arl má srovnaný blok hlava po magnetce zítra bude pokládka 

Naposledy upravil(a) Ladas dne 02 bře 2008, 23:21, celkem upraveno 1 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Re: VAJNY
psal to tady chiptuning, nechodí až moc?[/quote]pafka píše:Váha píše až za roh a už byla i jiná turbo je KKK lopatky volné i za tepla...
na zkoušena i jiná a zítra zkusím soft...pak turbo...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
pořád to tlačilo moc, ne sice nějakej extrém, ale už to nebylo schopný zregulovat tlak při plný zátěži a měl hejblý rozvody, to turbo se prostě roztáčelo jak blbýpafka píše:Počkej,Huml píše:u mě zatím dobrý, přenastavil jsem rozvody a vypadá to oku čeho jsi přenastavil rozvody?To myslíš to přefukování?
Vyřešeno! Nějáká slepice co to skládá ve fabrice špatně skoukla ovládací páku na věnec a složila to dohromady asi kecali kde jsou levnější housky a nevěnovali se svojí stupidní práci... Páka zabírala jen asi 1mm místo 3mm což je síla ovládacího kruhu lopatek a prostě se to ve 46tis km vydřelo a chodilo naprázdno... tak se dóza mohla snažit sebevíc ale lopatky se ani nepohli
dobrý ne?jinak lopatky i přesto volný....

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower