cvakani v motoru...nutné!!!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hmm me to dela jan pri lehkym plynu, pokud jen brzdim motorem tak to prestane..nejvic to slysim pri konstantni jizde kolem 2t otacek:-(Huml píše:proto jsem psal jestli to dělá i při brzdění motorem, jestli jo, tak to pravděpodobně tryska nebudeVenca píše:Jestli je to takovy pravidelny zvuk, ostry, kovovy, ale jako by v pozadi ne prilis hlasity, z venku slysitelny, ale kdyz usednes do vozu tak spatne rozeznatelny, muze to byt tryska.
kdyby to byla tryska tak muze byt i problem se vstrikovacem? pac trysky jsou tam meneny od reeschi tak by mely byt OK:-)
Naposledy upravil(a) jayd dne 27 úno 2008, 10:04, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Cvakani odstraneno.V znackovem servisu mi pri nastavovani rozvodu otocili vačku o zub
.Holtz odtranil za drobne na kafe za 20minut a v servise za 4 hod vymenili akorat hydra za 2200 a vratili auto s kovarem pod kapotou
.Začinam premyslet k cemu ty zn. servisy jsou
,uz mi 2x vytrhli trn ze zadku lidi z DPF

.Začinam premyslet k cemu ty zn. servisy jsou GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
to si děláš kozydyk píše:Cvakani odstraneno.V znackovem servisu mi pri nastavovani rozvodu otocili vačku o zub![]()
![]()
.Holtz odtranil za drobne na kafe za 20minut a v servise za 4 hod vymenili akorat hydra za 2200 a vratili auto s kovarem pod kapotou
.Začinam premyslet k cemu ty zn. servisy jsou
,uz mi 2x vytrhli trn ze zadku lidi z DPF
![]()
![]()
To Pafka:Protoze jsem pitomec
dela tam jeden muj dobrej kamarad.Uz jednou jsem tam mel vystoupeni s majitelem a on se me zastal a malem byl bez prace.Dela tam 6 let a nechci aby kvuli spatnym lidem ve firme prisel o praci.Ma 2 deti (ročni a 3ročni) nejake pujcky a spoustu jinych starosti jako mi vsichni.On uz chtel odejit ale jsou tam nektri kteri se kamaradi uz 10 let a nechteji se roztrhnout.Je tam nah..no vedeni.POZNAMKA:on ty rozvody nedelal,je klempyra a lakyra.
dela tam jeden muj dobrej kamarad.Uz jednou jsem tam mel vystoupeni s majitelem a on se me zastal a malem byl bez prace.Dela tam 6 let a nechci aby kvuli spatnym lidem ve firme prisel o praci.Ma 2 deti (ročni a 3ročni) nejake pujcky a spoustu jinych starosti jako mi vsichni.On uz chtel odejit ale jsou tam nektri kteri se kamaradi uz 10 let a nechteji se roztrhnout.Je tam nah..no vedeni.POZNAMKA:on ty rozvody nedelal,je klempyra a lakyra.GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT