Octavia 2001 ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 2001 ALH
Zdar
sorry že to dávám sem ale chci se zeptat jestli je tady někdo z Liberce a vlastníte VAG. potřeboval bych zkontrolovat auto než ho koupím.
samozřejmě že bych se s Vámi vyrovnal.
Dík
sorry že to dávám sem ale chci se zeptat jestli je tady někdo z Liberce a vlastníte VAG. potřeboval bych zkontrolovat auto než ho koupím.
samozřejmě že bych se s Vámi vyrovnal.
Dík
- Bugs.Bunny
- Aktivista
No ono diagnostika VAG-em je pouze jedna část prohlídky
Pokud Ti jde o km, tak pokud to udělali pořádně, tak si VAG-em stejně nepomůžeš
Motor nalogovat a hned víš o váze, turbu....
Takže samozřejmě prolustrovat koncernovou databázi, v kolika km to bylo naposledy v autorizovaném servisu, pokud je to dovoz, tak i v Německu
Jinak je dobré vzít klempíře, co to umí rovnat ("bořby"), ten 100% ví, kde to spolehlivě pozná i když je to dobře udělané

Pokud Ti jde o km, tak pokud to udělali pořádně, tak si VAG-em stejně nepomůžeš

Motor nalogovat a hned víš o váze, turbu....
Takže samozřejmě prolustrovat koncernovou databázi, v kolika km to bylo naposledy v autorizovaném servisu, pokud je to dovoz, tak i v Německu

Jinak je dobré vzít klempíře, co to umí rovnat ("bořby"), ten 100% ví, kde to spolehlivě pozná i když je to dobře udělané

GIV Variant TDi ???kW
Dík
No zítra se jedu na to podívat takže teď už asi nikoho narychlo neseženu, ale kousek od bazaru je autoservis s kompletní diagnostikou na vozy VW, AUDI, ŠKODA, SEAT tak je tam asi poprosím
. jen aby to nebyla sehraná dvojka s autobazarem: Dovozce - Servis , to by se mnou mohli taky pěkně vy.....! Je to dovoz francie tak mám trochu obavy.
jen by mě zajímalo kolik si za tu kontrolu tak budou počítat
No zítra se jedu na to podívat takže teď už asi nikoho narychlo neseženu, ale kousek od bazaru je autoservis s kompletní diagnostikou na vozy VW, AUDI, ŠKODA, SEAT tak je tam asi poprosím

-
- Přispěvovatel
No ono zalezi cena na tom co budes chciet aby ti skontrolovali. Ci len skontrolovat cez VAG, alebo aj nieco ine : napr. kontrola hrubky laku na jednotlivych castiech karoserie, kontrola tlmicov, geometrie,-kompletna kontrola brzd...atd, Ja ked som predaval svoje Polo tak sa kupec objednal na kompletnu pehliadku do servisu a za tie hore popisane ukony zaplatil v znackovom servise VW 3500 Sk, bolo to sice pred 3 rokmi. po tejto prehladke sa ani nepokusal zjednavat cenu bleskovo ma vyplatil a odfrcal prec...a jazdy spokojny az do dnes. ak je dobry servis (zamestnanci) oni urcite budu vediet na co sa treba na danom aute pozriet...vydra píše:Dík
No zítra se jedu na to podívat takže teď už asi nikoho narychlo neseženu, ale kousek od bazaru je autoservis s kompletní diagnostikou na vozy VW, AUDI, ŠKODA, SEAT tak je tam asi poprosím. jen aby to nebyla sehraná dvojka s autobazarem: Dovozce - Servis , to by se mnou mohli taky pěkně vy.....! Je to dovoz francie tak mám trochu obavy.
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
Jelikož jsi ze severu, tak se také podívej, jestli to auto má el. předehřev vody (tři žhavičky nad vývěvou - pravá strana hlavy motoru)
... auta z jižních zemí to nemívají, ale ty ten předehřev využiješ (rychleji se ohřívá motor na provozní teplotu). A věř mi, že vím o čem to je , neboť porovnávám JM a ve Smržovce mám chalupu 

GIV Variant TDi ???kW
myslím na 3věci překlep se vším všudy ALH-ASV!!!pafka píše:Ladas,AHU ne v OctavceLadas píše:AHU až do 2005...záleží na požadavku kupujícího...66-81kw

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!