pochvalte sa svojou spotrebou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mercedes E290TD T manuál - průměr 7,3l,ale jezdím furt v Praze a zvyk jsem si jezdit v klídku (to neznamená pomalu),ale ono to k tomu autu nějak patří. Ale mám dotaz na pány s Mtdi,kolik Vám to žere ? Koupil jsem si ted na ježdění Vento a jelikož je to 1,9TD a vůbec to nejede,tak to chci předělat na Mtdi,tak mě zajímá trochu spotřeba,ale není to podstatné,důkežité je,aby se s tím dalo něco předjet,protože ted to nejde
.
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
Octavie 81kw taxislužba.
Podle počítače v zimě (Krkonoše) 5,5-5,7L, v létě 5,3. Přesnost počítače jsem moc nezkoumal, jenom jednou na cca. 3.000 km a ubíral asi 0,3L.
Ve dne to je v provozu většinou klídek, v noci jak potřebuji - občas co to jde.
Je ale pravda, že beru naftu nejhůře od Benziny, stabilně V-power diesel od Shell.
A je to hodně velký rozdíl v lehkosti výkonu motoru.
Podle počítače v zimě (Krkonoše) 5,5-5,7L, v létě 5,3. Přesnost počítače jsem moc nezkoumal, jenom jednou na cca. 3.000 km a ubíral asi 0,3L.
Ve dne to je v provozu většinou klídek, v noci jak potřebuji - občas co to jde.
Je ale pravda, že beru naftu nejhůře od Benziny, stabilně V-power diesel od Shell.
A je to hodně velký rozdíl v lehkosti výkonu motoru.
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
spotreba
Vice dalky nez mesto. Dle budiku s letnimi 17/215/45 stoupla na z 5,6L na 6L, po elektronickem omezeni EGR a se Sprinty764 na 5,8L.
Tankuju bordel u Globusu, merim nadrz na plnou a vetsinou budik lze o +-0,2L podle toho kdy a jak cvakne pistole.
Tankuju bordel u Globusu, merim nadrz na plnou a vetsinou budik lze o +-0,2L podle toho kdy a jak cvakne pistole.
STOledo 1M, AHF - poladeno
-
john_player_special
- Nováček
octavia 66kw
95% mesto vetsinou vse za studena dlouhodoba 6.7 - lehka noha
jinak aji klidne 10l kdyz tomu slapu..
Klasika serie.. Asi neco v <> ne ?
jinak aji klidne 10l kdyz tomu slapu..
Klasika serie.. Asi neco v <> ne ?
Octavia TDi 66kw