Zmena km
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Zmena km
Vhodných kabelů je více, záleží jaký chceš použít software. A za druhé, eprom lze přemazat pouze UV světlem.matis píše:Ahoj.Mam dotaz.Jaky je vhodny kabel na upravu km a premazani eprom.Hlavne oktavie atd.Dik
Tím světlem DOKONALE!MAX píše:Vhodných kabelů je více, záleží jaký chceš použít software. A za druhé, eprom lze přemazat pouze UV světlem.matis píše:Ahoj.Mam dotaz.Jaky je vhodny kabel na upravu km a premazani eprom.Hlavne oktavie atd.Dik

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Hele kolik je ted moda na km na Octavii z '98 minuly rok to bylo 120 tis km. Zvedli jste to aspon o 5?matis píše:Ahoj.Mam dotaz.Jaky je vhodny kabel na upravu km a premazani eprom.Hlavne oktavie atd.Dik

- Bugs.Bunny
- Aktivista
120 se nosí pořád a ješte pár let to bude in.lt.kubosh píše: Hele kolik je ted moda na km na Octavii z '98 minuly rok to bylo 120 tis km. Zvedli jste to aspon o 5?

Mě to baví taky. Párkrát kliknu a je to.Ivo píše:Tieto príspevky.......zlomil by som obe ruky aby si ani ten zadok nemohol utrieť.

me to taky bavi a uz se nosi taky do 140 000kBugs.Bunny píše:120 se nosí pořád a ješte pár let to bude in.lt.kubosh píše: Hele kolik je ted moda na km na Octavii z '98 minuly rok to bylo 120 tis km. Zvedli jste to aspon o 5?![]()
Mě to baví taky. Párkrát kliknu a je to.Ivo píše:Tieto príspevky.......zlomil by som obe ruky aby si ani ten zadok nemohol utrieť.Samozřejmě jen po výměně budíků.
No možná to už pokročilo trochu víc mam doma octu 99 a ta má 167000pepik píše:me to taky bavi a uz se nosi taky do 140 000kBugs.Bunny píše:120 se nosí pořád a ješte pár let to bude in.lt.kubosh píše: Hele kolik je ted moda na km na Octavii z '98 minuly rok to bylo 120 tis km. Zvedli jste to aspon o 5?![]()
Mě to baví taky. Párkrát kliknu a je to.Ivo píše:Tieto príspevky.......zlomil by som obe ruky aby si ani ten zadok nemohol utrieť.Samozřejmě jen po výměně budíků.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
To už je sice trochu out, ale neboj, až budeš mít 200000km tak se to smotá zpět na 120000.Defmanik píše:No možná to už pokročilo trochu víc mam doma octu 99 a ta má 167000pepik píše:me to taky bavi a uz se nosi taky do 140 000kBugs.Bunny píše: 120 se nosí pořád a ješte pár let to bude in.![]()
Mě to baví taky. Párkrát kliknu a je to.
Samozřejmě jen po výměně budíků.
![]()
![]()