DANO PANCI píše:Stingray - to si ma zas pobavil a nič z toho. Ty asi doma spíš z nejakým technickým slovníkom a stále používaš slovíčka, ktorým možno ani sám nerozumieš (ja určite nie). Veď taký výskum nerobia ani v NASA. Tak už konečne ukáž aký si macher - hoď tu nejakú fotku, nejaký návod, nejaký odkaz na firmu ktorá je v úpravách dobra. Jediné čo si tu na fórum dal, boli fotky turba BMW 535 d (za čo Ti ďakujem) ale okrem toho strašne veľa teórie, teórie a chvály nejakého LUPA (myslíš asi toho POLIAKA).
Nepochybujem o Tvojích znalostiach, ale tie nikomu nepomôžu a ani nerozšíria obzor poznania.
Skús sa nad tým zamyslieť .....

musim si stingraya zastat...ty keby si bol v niakom obore total macher,stalo by ta to enormne usilie,aby si bol,povedal by si len tak vec ,ktoru si vymyslel,vyskusal a fungovala aj v praxi...len tak hocikedy niekomu na fore,ktore čita cca 5 tis ludi?

ja určite nie,a ani ty...proste sa nečuduj...je to jeho know-how...a ked tu aj niečo poradi,tak ma dobru naladu,ale on si je vedomy ,že 95 percent ludi aj tak tomu nerozumie,samy racing ala lupo...v bežnych podmienkach hlavne finančnych neprijatelne...

čo nepoznaš stranku profituningu?tam je o lupe toho dost...ale nie o polskom(polska je tak akurat kasna a podvozok)ale o motore,ktory tento rok(dufam pod 11s stvrt mile)tipujem 11,2 s...povedz my kto z čiech a slovenska ma takyto čas,trebars aj s benzinom...ja ty vysypem z rukava všetky najlepšie časy za posl 5 rokov v čechach aj na slovensku...ja viem že sa chvalim,ale je to tak...momentalne lupo 11,795 na slovensku rekord 11.295 porsche s upravou techart cca 620 hp...trosku som sa rozkecal,tak sorry...