Výpočet komory a svodů sání

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DANO PANCI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od DANO PANCI »

Stingray píše:zamyslam sa jak hovado a nic z toho........tak porad teda ako sa to teda spravne robi to zamyslanie?
Zamýšľam sa nad tým čo hovoríš, či to aj niekedy použiješ v 21 stročí a či to tu niekomu pomôže. Nechcem zachádzať do detailov a nechám to tak, lebo nemá význam sa v tom vrtať - to bol len môj osobný názor a neber to osobne. (LOL)
VW Bora Variant (ZLATÚŠIK) power by BH MOTOR
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

DANO PANCI píše:Stingray - to si ma zas pobavil a nič z toho. Ty asi doma spíš z nejakým technickým slovníkom a stále používaš slovíčka, ktorým možno ani sám nerozumieš (ja určite nie). Veď taký výskum nerobia ani v NASA. Tak už konečne ukáž aký si macher - hoď tu nejakú fotku, nejaký návod, nejaký odkaz na firmu ktorá je v úpravách dobra. Jediné čo si tu na fórum dal, boli fotky turba BMW 535 d (za čo Ti ďakujem) ale okrem toho strašne veľa teórie, teórie a chvály nejakého LUPA (myslíš asi toho POLIAKA).
Nepochybujem o Tvojích znalostiach, ale tie nikomu nepomôžu a ani nerozšíria obzor poznania.
Skús sa nad tým zamyslieť ..... (hm)
musim si stingraya zastat...ty keby si bol v niakom obore total macher,stalo by ta to enormne usilie,aby si bol,povedal by si len tak vec ,ktoru si vymyslel,vyskusal a fungovala aj v praxi...len tak hocikedy niekomu na fore,ktore čita cca 5 tis ludi? :? ja určite nie,a ani ty...proste sa nečuduj...je to jeho know-how...a ked tu aj niečo poradi,tak ma dobru naladu,ale on si je vedomy ,že 95 percent ludi aj tak tomu nerozumie,samy racing ala lupo...v bežnych podmienkach hlavne finančnych neprijatelne... :-) čo nepoznaš stranku profituningu?tam je o lupe toho dost...ale nie o polskom(polska je tak akurat kasna a podvozok)ale o motore,ktory tento rok(dufam pod 11s stvrt mile)tipujem 11,2 s...povedz my kto z čiech a slovenska ma takyto čas,trebars aj s benzinom...ja ty vysypem z rukava všetky najlepšie časy za posl 5 rokov v čechach aj na slovensku...ja viem že sa chvalim,ale je to tak...momentalne lupo 11,795 na slovensku rekord 11.295 porsche s upravou techart cca 620 hp...trosku som sa rozkecal,tak sorry... (rofl)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
DANO PANCI
Přispěvovatel

Myslím si že profituning nie je top čo na Slovensku je, je to veľká práčka a nič viac. To lupo možno ani nie je z ich hlavy a poviem Ti pravdu ser.m ja osobne na nejaké LUpo - je to len marketingový ťah, aby tupci chválili profitunig, ktorý ponúka momentálne v rádiách meranie výkonu zdarma a chiptuning z 20% zľavou (LOL) a čo myslíš - kto to zaplatí (hm) . Sting myslíš že je tvoriťeľom, alebo konštruktérom v profituningu. Tak to by to jeho modré VITO CDI vyzeralo ináč. To svedčí o jeho kvalitách a kvalitách mechanikov, ktorý nevedia ani vymeniť tepelné podložky vstrekov a odpojiť konektory vstrekovačov bez toho, aby ich nepoškodili. Však je jasné, že sekundové lepidlo a plastové sťahovačky to vyriešia. No VITO by možno šľapalo dodnes, keby ho nechali v pôvodnom stave, no tuning zanecháva trvalý odtlačok a osud je nezvratný. Myslím že tuning motora sa nerobí vyčistením vstrekovačov ultrazvukom (rofl)

K tomu LUPU - sú tam použité diely, ktoré sa v bežnej prevádzke nedajú použiť a oháňať sa vlastnou reklamou a prisluhovačmi má len krátkodobý efekt.

Páni, končím túto debatu, nevedie k ničomu - len k osočovaniu (R)
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

DANO PANCI píše:Myslím si že profituning nie je top čo na Slovensku je, je to veľká práčka a nič viac. To lupo možno ani nie je z ich hlavy a poviem Ti pravdu ser.m ja osobne na nejaké LUpo - je to len marketingový ťah, aby tupci chválili profitunig, ktorý ponúka momentálne v rádiách meranie výkonu zdarma a chiptuning z 20% zľavou (LOL) a čo myslíš - kto to zaplatí (hm) . Sting myslíš že je tvoriťeľom, alebo konštruktérom v profituningu. Tak to by to jeho modré VITO CDI vyzeralo ináč. To svedčí o jeho kvalitách a kvalitách mechanikov, ktorý nevedia ani vymeniť tepelné podložky vstrekov a odpojiť konektory vstrekovačov bez toho, aby ich nepoškodili. Však je jasné, že sekundové lepidlo a plastové sťahovačky to vyriešia. No VITO by možno šľapalo dodnes, keby ho nechali v pôvodnom stave, no tuning zanecháva trvalý odtlačok a osud je nezvratný. Myslím že tuning motora sa nerobí vyčistením vstrekovačov ultrazvukom (rofl)

K tomu LUPU - sú tam použité diely, ktoré sa v bežnej prevádzke nedajú použiť a oháňať sa vlastnou reklamou a prisluhovačmi má len krátkodobý efekt.

Páni, končím túto debatu, nevedie k ničomu - len k osočovaniu (R)

aj si si sam odpovedal......Páni, končím túto debatu, nevedie k ničomu - len k osočovaniu co Ti tak strasne vadi? Mas nejaky komplex?
...to be or not to be... - faster
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

NEMAM SLOV,NECHAPEM,NEROZUMIEM...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

dano panci to tady zasírá svýma komlexama a divím se styngovi, že na to vůbec reaguje, dano, piš si to do jiný sekce, co ty na to?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
DANO PANCI
Přispěvovatel

Komplexi si tu neriešim, bol to len môj postreh zo života a praxe. Niekedy je naozaj ťažké skĺbiť teóriu z realitou. Ja žijem v realite a mám rád skutočné veci
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

(offtopic) Ja si myslim ze si trosku nakydal na Profituning lebo ich pristup k zakaznikovi je ozaj seriozny...Co sa tyka roboty neverim ze ak by bol niekto s niecim nespokojny ze by to nechali len tak(zle odvedena robota)...ak si uz aj niekedy bol v Profituningu tak si urcite videl ako moderne to tam maju vybavene takze sa mozu hrajkat s uplnymi detailami...to ze si robia reklamu takymito akciami je ich vec a asi vedia preco to robia...ja som bol na ich akcii a zistil som ze mam nizky vykon a ono sa z toho ukazalo ze mam v prdeli vahu vzduchu(samozrejme dosiel som na diagnostiku k nim lebo mam s nimi dlhsie velmi dobre skusenosti)...keby sa aspon 50%servisov na Slovensku chovalo tak ako sa chovaju oni bola by radost davat opravovat auto (offtopic)
Kolotoč TUNING
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

nechápu proč se každá diskuze na konkrétní otázku strhne v něco jako vzájemné osočování a urážení a pomlouvání některých členů z diskuze.. to fakt nechápu..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

též mě tohle již štve, nechci se zastávat ani jednoho ani druhého, ale tohle hraničí nejen s pomluvou člena, ale i firmy a každá firma má svoji marketingovou strategii a je čistě jejich věc, jestli to bude, nebo nebude mít kýžený přínos, každopádně toto sem nepatří a každý by měl spíš řešit danou otázku a sting, tím co napsal určitě přispěl svoji trochou do mlýna a kdo se tím chce zabývat, tak si pomocí těchto indycií jistě zjistí víc
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

tomáš karbus píše:též mě tohle již štve, nechci se zastávat ani jednoho ani druhého, ale tohle hraničí nejen s pomluvou člena, ale i firmy a každá firma má svoji marketingovou strategii a je čistě jejich věc, jestli to bude, nebo nebude mít kýžený přínos, každopádně toto sem nepatří a každý by měl spíš řešit danou otázku a sting, tím co napsal určitě přispěl svoji trochou do mlýna a kdo se tím chce zabývat, tak si pomocí těchto indycií jistě zjistí víc
Naprostej souhlas!!! 8)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“