Velka prosba V.A.S. - vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahojte vsichni
Mam na Vás velkou prosbu mam delat absolvnskou praci na tema V.A.S.5051B a nenasel jsem k tomu manualy a ve firme kde mam praxi (autorizovany servis vozu VW) navod na pouziti V.A.S. a informace k nemu co vsechno umi a ... nemaj protoze se jim to stratilo.Nevite nekdo kde bych to nasel na netu???Predem mockrat diky za jakoukoliv radu
Mam na Vás velkou prosbu mam delat absolvnskou praci na tema V.A.S.5051B a nenasel jsem k tomu manualy a ve firme kde mam praxi (autorizovany servis vozu VW) navod na pouziti V.A.S. a informace k nemu co vsechno umi a ... nemaj protoze se jim to stratilo.Nevite nekdo kde bych to nasel na netu???Predem mockrat diky za jakoukoliv radu
Naposledy upravil(a) smoula dne 08 bře 2008, 12:40, celkem upraveno 1 x.
Co nejde silou jde jeste vetsi silou

Jak se jim to mohlo ztratit? Dyt to má ten VASil v sobě na disku v podobě PDF? Nepředpokládám, že by byl někdo tak šikovnej a smazal to v něm
Pak bych rád tu absolventskou práci viděl, doufám, že se o ní s náma podělíš. Takovýdle psaní nás jistě většinu zajímá. Teda aspon mě.
Vovlo V40 1.9 TDi 66 kW

To je zajimava firma tam je mozne uplne vseckoYap píše:Jak se jim to mohlo ztratit? Dyt to má ten VASil v sobě na disku v podobě PDF? Nepředpokládám, že by byl někdo tak šikovnej a smazal to v němPak bych rád tu absolventskou práci viděl, doufám, že se o ní s náma podělíš. Takovýdle psaní nás jistě většinu zajímá. Teda aspon mě.

- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velka prosba V.A.S.
čoho budeš absolventom?smoula píše:Ahojte vsichni
predpokladam,že pre dnešneho študenta nie je nemčina problem a tak je tu niečo pre potešenie tvojej študentskej duše
http://www.tacho.sk/VAS5051.rar
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Nepros a přijed si pro něj a po 3 ti to psát nebudu!smoula píše:Prosim prosim
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak uz sem to poresil a sehnal jsem ho.Mockrat vsem diky za rady hlavne YAPovi.
to:maros ja nemecky neumim vubec nic ja se ucim anglicky
jinak budu absolventem vyssi odborne skoly.
Jeste jednou diky vsem.
to:maros ja nemecky neumim vubec nic ja se ucim anglicky
Jeste jednou diky vsem.